neuromancer Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bu temmuz'dan beri oynamıyordum AO. Account'umu değiştirdim, rubi-ka 2'de bir NT açtım, onunla oynuyorum ve rubi-ka 2'de oynayan birkaç kişi var sanıyorum. İsterseniz kaynaşalım, oynayalım falan filan. zamanımız oldukça..[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 merhaba rubika 2 de oynayan cok fazla türk var ama cok azını tanıyoruz (yaklasık 40 kisi ile tanısdım turk olan rbk2de) sana yardımcı olabilcek yada kaynasabilcegin jinnz ve smanch var bende oynuyorum ama bu aralar baglantı sorunumdan giremiyorum /tell smanch veya /tell jinnz dersen 2 side sana yardımcı olur :) kaynasırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 heh ve o 40 kişinin 5 i burayı biliyosa ben de blackrose değilim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bilmiyorlar sorunda o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 RK1de gördüğüm her Türk arkadaşa burayı söylüyorum ama RK2de charım yok. Orda gördükçe iletirsek bu sayfayı hatta Tir S gatede turkce olarak bagırırsak bile ulaşabiliriz birçok arkadaşa bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 said: Absolut, 03 Mart 2003 13:10 tarihinde demiş ki: RK1de gördüğüm her Türk arkadaşa burayı söylüyorum ama RK2de charım yok. Orda gördükçe iletirsek bu sayfayı hatta Tir S gatede turkce olarak bagırırsak bile ulaşabiliriz birçok arkadaşa bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli belkide...[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar