Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @tom Son söylediğin iki kısma katılıyorum ama problemlerin de herzaman %100 telekom kaynaklı olduğuna katılamayacağım. 256 1024olmadan önce de benzer bir problem vardı. http://www.speedtest.net/ sitesinden paris dışında seçtiğim yerlerden düzgün sayılabilecek sonuçlar alırken paris herzaman uploadında altında bir sonuç verirdi. Hatta şuanki kendi sonuçlarımı şuraya ekleyeyim. Türkiye İstanbul [spo][/spo] Almanya Frankurt [spo][/spo] Fransa Paris [spo][/spo] Ayrıca diğer yaptığım testlerde özellikle ping parisinkinin yarısı yada 3'te biri kadar çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben her zaman % 100 telekom demiyorum son bir aydan beri yaşadığımız problemin sebebi % 100 telekomdur, hatların 4 kat artırılmasıdır, adamlarda bunu biliyor, en az 2 ay sonra bu düzelecek, şu an çıkışlar saturasyon yaşıyor skınıt budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bugun max 300msle oynadim inanmazsiniz. 2 reset attim modeme deli cilgin bisi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Reset atmak ne yazıkki herzaman çözüm değil. Mesala ben bugün sabah 200-300 arası gördükten sonra 12 de nberi 800'ün altını görmedim. Hatta 800'ü de bir kere gördüm. Hep üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Şu yeni açılan serverlarda karakter açıp denesenize bir.Onlar Paris'de olmuycaktı sanırım.Eğer pingler düşük olursa türkiye-paris çıkışlarında bir sorun vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sporregar iyi gibi ama scarshieldda oynanmıyor zıçiim bölye bağlantıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hmm sporregar'nın serverları işte pariste değil.Onları başka bir yerde açmışlardı.Sorun türkiye-paris olayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 magtheridon frankfurt 2 de ve ping kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bugün Hyjal'ı temizlemiş BT de 4 boss kesmiş guildimden 2 haftadaki iğrenç bağlantı nedeniyle atıldım. Büyük ihtimalle bırakıcağım oyunu. Sorumlulara teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Benim yaptığımı yapın ya oyunu Expansion'a kadar bırakın.Cidden eğlenceden çok işkenceye dönmeye başlıyor zaten.Başka bir hobi edinin, başka bir MMO olabilir yada accountunuz iyi ise satıp console alın.Türkiye'deki bu bağlantı sorunları ile cidden oynadığımız sürenin yarısı boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben de aynı durumdayım benim de atılmam yakındır. ama galiba atılmadan , kendim bırakıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sabaha internetim yoktu, baya küfür ettim telekoma, sonunda 444 0 375'i aradım. 101 milyon borcum çıktı asdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Heheh butun healerlar turk olursa atamazlar sizi :) biz 1.5 sene nerdeyse 500-1000 arası latency ile oynadık 1 kişide gık demedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yeni fikir madem turkiyedeki adam sayisi turk serveri acmaya yetmiyor turk yunan ortak serverlari acilsin! bwahahahahah dusuncesi bile karnima agrilar soktu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 mt olunca atamıyorlar pek benim yüzümden baya wipe yemişliğimizde var üstelik dclerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kapattım acc u cya all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ahah ben de yapıcam ben de! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben mutlu olmak için yolumu buldum. 2 tane takımdayım 2v2 ve 3v3 olmak üzere. Adamları ayarladım, gece 11 den sonra başlıyoruz actiona. 2v2 de dün 2001 rating e, 3v3 te az önce 1911 ratinge ulaştık. 2 haftadır pvp yapıyorum sadece disc priest olarak. 211 gibi salakça bir resilence sahibim. Ama çok güzel, kötü yönüyle bakmayın herzaman. Tamam durumumz içler acısı farkındayım, ama iyi yönlerini bulabiliyoruz. Ha bukadar işkenceye değer mi tartışılır, ama yapacak başka bir uğraş bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ''sabaha internetim yoktu, baya küfür ettim telekoma, sonunda 444 0 375'i aradım. 101 milyon borcum çıktı asdasdfas '' LÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ingiltere: [spo][/spo] fransa: [spo][/spo] almanya: [spo][/spo] hey gözünü sevdiminin telekomu telia ile birlesince voltran i olusturuosunuz. gelin bende basini olusturucam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 guildden atılmamdan itibaren, dün geceden beri 200 ms le oynuyorum WTF ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aynen 2 gundur bi kac modem resetle duzeldi sanki.suan 300ms var ama spike 0 nazar degmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ocak ayına kadar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ocak ayında ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ne oldu yaf düzeldi mi spikelar filan yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar