eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bina çökmüş terör olabilir diyorlar trafo patlamıs ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 eagle açtığın başlıklara hastayım ne doğrudürüst bir bilgi var ne kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 acaba demokrasi nereye gidecek bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 :) kaynak benim sensible güven bana sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ama cidden ahaha o ne giriş mesajıdır. bina çökmüş trafo patlamış. bitti :D eheh güldüm lan gece gece. tabi canımın sıkılması dolayısı ile herseyden bi eglence ario olmamın bunda payı olabilir. bir de konu ile ilgili patlamıstr trafo işte iice paranoyak oldular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Abi Yavuz Seçkin'in ekibi Lerzan Mutlu'yu şakalamış. Kaynak : Youtube. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 01:30 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 anaa iran!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cnn ruters ntv açın bakın kaynak onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.reuters.com/article/topNews/idUSN1841887120070718 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 dünya fb liler gününü sabote etmek için beşiktaşlı fanatikler yapmıştır kesin. yarın caddeye çıkmayın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Beyler demin 100.yıl / Ankara'da 3 tane polis arabası geçti. Organize suç olabilir diyorlar, ama hırsızlık olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya ne saçmalıyorsunuz? Haberlerde görüntülüyorlar şu an görüntüleri zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bugün bizim apartmanın havasahasından 4 tane f-16 geçti.. noluyor dedik eğitim uçuşuymuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 patlama olmus dumanlar çıkıyor topiği bok ediyorlar uykusu olan yatsın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Olayı trafo üstlenmis, heycana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 transformatör patlamış yazıyodu cnnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bizim burada da bir patlama oldu demin Deniz, onun aslı neymiş lan, demokrasi getirmesinler buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 :) nerde oldu duymadım ben :D aman abi getirmesinler demokrasi falan bir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 güneş,ben size demokrasi getirdim zaten kadın.başkasına ihtiyaç duymayın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Doğalgazdan diyorlar.. Terör ihtimali düşükmüş.. Metrolar durdurulmuş.Yeraltı şebekesinde sorun olmuş.. Büyük bir yarık var patlama yerinde.. Empire States ve Bir Türk konsolosluğunun dibinde oluyor bu patlama.. görgü tanıkları patlamadan sonra çevredeki bazı binaların üstünden duman yükseldiğini gördüklerini söylemişler Patlamanın deprem gibi sarstığı söyleniyor.. Bir doğalgaz patlaması bu kadar olay yaratabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 valla bilemiyorum sıradan bişey değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ghost_boo bir anda nasıl salladın bu kadar anlayamadım, gerçekten tebrikler, cnn de, haberle ilgili yazıyı oku istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bbc world izle o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 türk konsolosluğuyla empire statein pek alakası yok ama. iki ayrı yerde olmadıysa, ayrıca reuters tansformer diyo, megatron olabilirç. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 01:59 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bir önceki yazında herşey gerçekdışı olduğu için BBCWORLD izlemek için şu an yerimden kalkasım gelmiyor hakkaten, bilgi verecekseniz "sallama" olmasın doğru düzgün kaynak göstererek verin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar