calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 rewendor un sözlük hakkında söyledikleri doğrudur fakat konu ile alakası pek yoktur kanımca. nihat genç sözlüğün de iyice tadı kaçtı demiyor ki. "bazı entivi yöneticileri, aktüelci yılan sıçan çiyanlar siber alem hedelekleri gelip benim hakkımda kötü yazıyorlar. baskın oran ve ufuk uras (normalde hiçbir özelliği methedilemeyecek kadar boktan adamlar olmalarına rağmen) methiyelerle anılıyor. ben überim ulan beni nasıl anlayamıyosunuz siber gece çiyanları siziii, orkidli erkekler siziii" diyor ve ekşicileri (yahut buradan da kendisini eleştiren bizleri) okulun çıkışına çağırıyor. şimdi efenim bu zat-ı muhterem in neresi aydınmış ki kimleri nasıl aydınlatacakmış? bir defa şu üsluptan ve de sözlerden bırakın entelijensiyayı sokakta rastgele çevireceğiniz insanların yarısından bile daha aydın değildir. bir defa bir aydın kendisine karşı yazılan yazılara karşılık "delikanlıysanız yüzüme söyleyin layn o yazdıklarınızı, o zaman görürüm sizi" demez, derse o kişi aydın olamaz. ya kaile almazsın, yahut mahkemeye verirsin. televizyalara çıkıp da saçma sapan iddialarla bezenmiş kenar mahalle kabadayılığınla gülünç duruma düşmezsin. ayrıca benim gözümde aydın, toplum gibi değil topluma rağmen düşünebilen toplumun genel yargılarından kendini sıyırabilmiş insandır. "orkidli erkekler" ne demek yahu? bu kadar erkekegemen bir ağızla sen nereye aydın oluyorsun (tekrardan soruyorum) a nihat genç??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nick fury nin sozlukte verdiği cevap benim hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Nihat Genç aslında kitaplarında, Leman'daki yazılarında ya da Skyturk'teki sohbetlerinden farklı bir üsluba sahip. En azından ben öyle anlamıştım. Okuduğum bir kitabının daha ikinci paragrafında öyle küfürler ediyordu ki, hayrete düşmüştüm. Küfür edebiyatı yapıyor gibi geldi. O da ne ? demeyin var böyle bişi. Neyse burada söyledikleri hiçbir şey yani. Şimdi üslup öyle önemli bir şey ki, çoğu zaman içeriğin önüne geçiyor. Burada da durum buymuş gibi duruyor. Ekşi herkesi eleştiriyor ama birileri ekşiyi eleştirince olay oluyor bu da ayrı bir hadise. Nick arkasından atıp tutmakla Nihat Genç olmak arasında en az 40 fırın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nick arkasından atıp tutanlar ben büyük adamım, ben aydınım demiyor ama. nihat genç diyor. ne baskın oran tanıyor ne ufuk uras ne de orhan pamuk. aradaki fark bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 said: 35 - 40 yaşında çocuklar.. bu dedem kaç yaşında yahu :D nihat abim 56 doğumlu. ömrü uzun olsun genç de gösteriyo. onun gibi 4 5 tane olsa bu ülkede medya adam olur gibi geliyo bana. ayrıca nihat genç şuna niye laf etti buna niye küfretti demek için, doğru bildiğin şeyleri bi kenara koyup adam akıllı dinlemek lazım. nihat genç maldır, çünkü şunu sevmiyo dersen o iş yürümez. sen de anca maymun olduğunla kalırsın. NİHAT GENÇ FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 kimseyi körü körüne savunmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Nihat Genç benzerleri çoğalsa medyanın adam olacağına da inanmıyorum kesinlikle, zira o da haddini fazlasıyla aşarak tepki veren, biraz da popüleriteye oynayan bir adam. Ama sözlük konusunda söylediklerinde çok haklı olduğu noktalar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar