synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 elimdeki gameboy SP ve yanında oyunlarını satıyorum üzerinde hiçbir çizik yok makinenin....şarj cihazının kablosunda hafif aşınma var ama hiçbirşeye engel değiş temassızlık yok yanında 5 tane de oyun vercem GTA-Final Fantasy Tactics-Star Wars:episode 2-pokemon fire red version-tak:power of juju hepsi çok eğlenceli oyunlar...oyunlarla beraber 120YTL istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sende ne varsa sattın PS3 için ha :D Başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi deli gibi arıyorum satabileceğim şeyleri bir an önce satmam lazım...çok teşekkürler dileklerinden ötürü... sana verelim game boyu?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Nasıl satıyorsun bunları ya... Kütüphanemi satsam HDTV'de PS3'de alırım ama kalbim dayanmaz kitaplarımı satmaya - oynayamadan giderim... [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:24 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yalnız kitapla game-boy çok ayrı şeyler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ps3e değmez be her şeyini satmaya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
albertobalsam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ozeline mesaj atmistim bi baksan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar