Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Dotayi en iyi oynadiğim heronun rehberiyle sizleri basbasa birakiyorum GONDAR Genel Özellikleri ; Strengh 17+.1.8 Agi 21+3.0 İnt 16+1.4 Skilleri ve Skillerin Genel Özellikleri ; Shurinken Toss Gondar belirlenen üniteye tossla zarar verir. Level 1 - 100 damage. Level 2 - 200 damage. Level 3 - 250 damage. Level 4 - 325 damage. Cooldown: 10 seconds. Level 1: 90 mana, 10 sec cooldown. Level 2: 115 mana, 10 sec cooldown. Level 3: 135 mana, 10 sec cooldown. Level 4: 155 mana, 10 sec cooldown.Jinada Gondar % şansla saldirilardan kaçınmak için extra zarar verir. Level 1 - 5% dodge, 1.25 critical multiplier. Level 2 - 10% dodge, 1.5 critical multiplier. Level 3 - 15% dodge, 1.75 critical multiplier. Level 4 - 20% dodge, 2 critical multiplier. Passive Wind Walk Bounty zamanin bir bölümü içerisinde görünmez olur.Ve bu zaman dilimindeyken bir şeye saldirirsa extra zarar verir. Level 1 - 30 backstab damage, lasts 15 seconds. Level 2 - 60 backstab damage, lasts 20 seconds. Level 3 - 90 backstab damage, lasts 25 seconds. Level 4 - 120 backstab damage, lasts 30 seconds. Cooldown: 20 seconds. Level 1: 50 mana, 20 sec cooldown. Level 2: 50 mana, 20 sec cooldown. Level 3: 50 mana, 20 sec cooldown. Level 4: 50 mana, 20 sec cooldown.Track Tracklanan düşman kahramanini 30 saniye boyunca nereye giderse görebilirsiniz veya o ölene kadar. %20 hiz kazanirsin ve tracklenen kahramani öldürürsen onun kellsinden extra para kazanirsin. Artılari Eksileri +Çok iyi bir msye sahip +Wind Walk Skilli :) +Hem oyun başinda tam bir baş belasi hemde oyun sonlarinda etkisini yitirmeyip tam tersine dahada güçlenen en nadir herolardan olmasi -Düşük hpsi yüzünden stunlarla kolayca avlanilabilmesi -Gem veya Göz alininca az hpsi yüzünden etkisini kaybedilmesi İtem Build Koridorda durmaniz için gerecek bir item ne kdr çok koridorda durup kasarsaniz bounty o kdr coşar.PT Neden criticleri daha seri şekilde vurmayalim neden daha hizli koşmuyalim? kesinlikle gerekliBuriza +75 damage ve critic şansi tam bountye göre bir item iyi para kasip yapabilirsiniz ben çok gerek duymam.ButterFly İşte işte dediğim item gondara en iyi giden item kanimca 3400 kasip direk eagle alirim verdiği miss stack attack speed ve agilty hep crticleriniz çoşturacak hem zararlardan sakinacak hemde daha hizli vuracaksinizSY Evet gelelim bountye yapalimmi yapmiyalimmi diye tartisilan iteme bence invis herosu için çok gereksiz bi item olucak maim veriyor diyosunuz trackla ztn düşmani yakalabilirsiniz çok gerekli bi item değil yüksek de bir maliyeti var. Mkb, Satanic , Vladimir , Radiance de seçebileceğim itemlerdir. Gondarla Nasil oynanmali ? emsiz oyunlarda bi regen itemi agaç ve criclet nobiltyle başlabilrsniz.Koridorunuzda centaur doom pudge axe slardar gibi tank strler yoksa kolay kasabilirsiniz ki ben bunlarida eziyorum axe hariç :P İlk levelinizda wind walka vermenizi tavsiye ederim kaçış açisindan.Toss u 4leyin hemen derim.Jinadayida unutmayin. Oyun ortalarinda pt niz bitmiş bracerleriniz bitmiş olmali.Ve symi yoksa butter mi mkb ne seçicekseniz onu kasmaya baslamali olmalsiniz. Benim oyunun ortalarinda 2bracer 1pt ve presvanceim bitmis olur hp regen ve mana regen itemi cok yararli olucaktir. Late gamede butterflyimi kasarim ve presavancei birlesitrmeye cleaving atagimi yapmaya baslarim. Her oyunu en az 10kille bitirim en az ama :P Zararli Herolar :Slardar İşte bountynin baş düşmani eşşoğlu beşkulak sürüngen mahluk slitherren koruyucusu slardar. Armor pentaltysi , bash,Stuni ile sizi haritadan silebilir.Doom Doom işte level deathi ve ultiysle bi anda sizi öldürebilir görünmez olsanizda fayda etmez.Anubarak Mana burnü stuni , armoru ile tam bir bas belasi bountyi zor duruma sokabilir ama sizinde trackiniz onu zor duruma sokabilir. Bunun disinda axe,centaur tehlikeli olabilecek herolar. Yararli Herolar ; Avernus İmbanus al bountycim kalkan diyip attigi zaman girisirsiniz ztn yüksek damage toss ve ölümsüzlükle mucklarsiniz bide death coili vardir.Chen meka kasmis bi chenin ultisiyle birlikte cok yarari olabilir. Baska yararli herolar ; omni ; naix , Venom vs Programimiza son verirken bol killi bountyler dilerim efendim. not: alinti değildir.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 güzel. ben de öyle yapıyorum. da fark ben çok ölüp para kasamıyorum o kadar.
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Wind walk var çok ölmemen lazm Stunci str gördünmü bas wind walki :P
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bu hero nun en baba antisi doom bi ulti çaktımı zaten iş bitiyor birde sladar a ilk başlarda fena eziliyor hele sağlam kasan bir sladar varsa karşıda kaçın :D karşıda riki varsa alınması gereken bir hero rikinin antisi edit:edit:edit [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:22 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ]
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Doom antisi degil doom late game de saglam olmadigi için bounty biçim geçer iyi kasmış bi gondari tek durdurabilecek hero iyi kasmiş slardardir.
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 doom late game de saglam deil diyosun da, aghanim çıkmış doom un ultisi 1500 + goturuo.. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 22:37 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu itemlarla başlarsan, kasman için karşıda ki noob olması lazım. Zaten Em oyuna göre vermişsin, em modu da ziyandır.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Ayrıca, SY yi anladık da butterfly ve bruize ile adamın hem evasion hem de kritik skillini ezmiş oluyorsun. İkisi de gereksiz, adama skill vermişler kullan diye, sen yok ben istemiyorum onları diyip yenilerini yapıyorsun. Deso, Mkb daha sağlam olacaktır.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sorun su iyi guzel skilleri itemlari koymusunda nasil oynanir nelere dikakt etmek gerekir skilleri en guzel nasil kullanilir yazmamisin
khala Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 criticali ve evasioni olan heroya neden buriza+butterfly? [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 03:15 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ]
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Güzel olmamış bence, beğenmedim açıkcası. Neden mi? Öncelikle daha güzel bir şekilde item build yazabilirdin yani şu şu itemlar mevcut alın istediğinizi seçin der gibi yazmak yerine en iyi verim için şunlar kasılmalı demek daha hoş olabilirdi. Kaldı ki Messor ve khalanın da dediği gibi skillden crit aldığın için buriza gereksiz ve butterın evasion skill ile stack olmuyor. Ayrıca deso da çok kullanışlı item gondar için ulti ile birleşen -armor olduğu için. Bir diğer mevzu SY. Abaddon'un shieldi ölümsüzlük olarak nitelendirmişsin (rank4'te 275 damage absorb ediyor), N'aix'i yararlı olabilecek bir hero olarak söylemişsin yardımcı olabilecek tek skilli slow.Şimdi SY'e bakıyoruz 16 str veriyor = 304 hp, %10 şansla vurabildiğin maim (%35 movement ve attack speed reduce 6 saniyeliğine), %10 movement speed increase veriyor. 16 agi, 16 damage, %10 attack speed increase de cabası. Ayrıca o yüksek maliyetli dediğin item, item build kısmında saydığın itemların arasında vladimirden sonra en ucuz olanı. (ve yine vladimirden sonra en kolay kasılanı bence) Ha bunları yazmamın sebebi SY'i çok imba bir item olarak görmem değil, guideın kendi içinde çeliştiğini düşünmüş olmam :) Bir de oyunda eğer battlefury kasmaya karar vermişsen, bunu genelde butterdan falan önce kasman daha mantıklı. Çünkü ne kadar erken alırsan battlefury'i o kadar daha rahat farm daha rahat para diye düşünüyorum. Bu kadar eleştiriye rağmen bir ilk yapıp pati'ye bir hero rehberi eklemen hoş tabi :) Ben de gaza geldim yapabilirim bir tane ^^
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ayrıca her oyuna aynı build yapılmaz... karşıdaki herolara göre item alınır...
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Doğru karşıdaki herolara göre item alınır ama genelde bunlar senin genel olarak kullandığın buildi tamamen değiştirmez üzerine ek yapar. Yani sen damage için mkb kasıyorsan karşıda ne olursa olsun mkb kasarsın ama 2-3 nuker vardır hood of def kasarsın vs. Hoş niye ortaya böyle bir şey attın onu da anlamadım ama :P
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Bu sabah Bounty ile oynadım.. PT + Deso + Buriza yetti.. Bizdeki herolar Bone + Bounty + Slardar Karşımızdaki herolar SK + Leorac + Troll
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Takım oyunu oynanmayacaksa alınabilecek bir hero. Çünkü takım oyununda çok gereksiz. Butter yapmasan daha iyi olur kanımca. Buriza her zaman iyi seçimdir. Battlefury yi oyunun başında çıkmadıkan sonra çıkmak gereksizdir. Karşıdaki eleman ward dikerse cörtlek kebabı olabilirsin dikkat etmek lazım. Hp açısından taraq kasılabilir. Yalnız gondar için çok önemli bit item atlanmış. BKB. Oyun sonunda gondarın üzerinde olursa unstoppable olur.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 late game senin şu buildli gondarını shamanla öle bi ezerler ki forked vur hex vur ward etrafına forked tut hex forked vur ölmüştür coktan zaten
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 buriza yanlış: zaten criticalı var gondarın 2 critik aynı anda vurursan en yükseğini vurmuşun gibi sayılır, bu da ne demek, damageın boşa gitmesi demek. butter yanlış evasionu var heronun zaten, 2 evasion birleşince diminish olur sy yanlış verilen paraya kıyasla getirisi çok az, ha dersinki kasamıyorum çok ölüyorum, o zaman olabilir.
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 pt + sy +mkb kalan 2 slot band olur genelde veya takımda sk veya vladmir yoksa kendim yaparım takım oyununada gelir takım arkadasların dalarken arkadan girersin int e alır cıkarsın gem warsa tabi o iş yaş
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bişiler düzeltmek gerek.. burize yanlış deil..crit i olan heroya gayet burize yapılır. Amaç crit olasılığını arttırmak. Ayrıca critli heroya özellikle agi'yse hp için hot yapılmaz, satanic yapılır. Oyun başında çıkmazsan bf gereksiz olayı tamamen yanlış. toss +invisle kastırmaman gerekiosa karşında low hp bi hero warsa ve bf yapmak (ki pek tercih etmem) istiosan perve yi tamamlarsın ve orda bırakırsın.. 1610+1400 az para değil getirisi yüksek olmuycak o parayla yapabilcein dier itemlar kadar. BF'nin amacı late gamede abartı damagela rahat push. Yoksa early de mid de dier creeplere vurucağın 30 damage ın bi getirisi yok.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Kritiği olana bruize kadar saçma bir şey yok. Ayrıca SY de gerekli olabilir, oyunun her dakikası kill peşinde koşturan bir hero için, daha hızlı koşmak , daha hızlı vurmak, maim gibi özellikler güzeldir ki gondar trackle hızlanıyor zaten, abartınca güzel olur. Hp vermesi de gondar için çok büyük avantaj. Ama "bu oyun kısa sürmeli" diyeceğiniz oyunlar varsa sy mantıksız.
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Buriza bencede yanlış değil. Bol bol crit atma şansı gayet iyidir.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 crit stack olur, ama tabi bonus dmgi aynı kalmaz %20 critle %15 crit 1-(4/5*17/20)=crit çıkma şansı =%32 bunun %23 ü %20lik, %10 u %15lik crit bonusu vurur muhtemelen, 2 critin aynı anda cıktıgı durumda yuksek olan sayılıcagı için
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 misal bash icin daha guzel gelir bu %20 skill uzerine 2 tane %15lik basher alırsanız, %50 degil, %42 dir butun bash olasılıklarının aynı anda fail etmesini 1 den çıkarmak 1-0,579 = 0,421 %20 skill üzerine 5 basher yaparsak da bash oranımız %65 gibi 5 slot harcamaya degmicek bi duruma gelir [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:35 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Sonuçta crit ihtimali artması yinede gayet faydalı.
Öne çıkan mesajlar