Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 kapadım, geceyarısına doğru açarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 220-Server doluyken arsivcilik yapmayin. Kullanici siniri bes, eger 220-bes kisi varsa serverde, okuyacaginizi alin ve cikin, yoksa 220 banlarým. demişsin de, kullanıcı sayısına nereden bakacğız biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 lol bu arada maxmspyi çekmeye başladım. biraz açık tutarsan sevinirim çünkü biraz yavaş aktarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 dl kapatırken - tüm dller bittiğinde kapat diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Gerge ben bayadır internet kullanmıyorum, o yüzden biraz acemiyim, hellsing leri indirmeye çalışıyorum ama failed download oluyor, yanlış birşey yaptımda banlandımmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bende bilmiyorum nasıl olduğunu. Patide adım adım anlatarak kurdurdular bana serveri. Başka programla girmeyi dene. firezilla ile gir, o çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 gece açık bırakma şansın var mı? gece herkes uyurken bağlansak? böylece kimse için network sorunu olmaz :) mesela 1.00 dan sabah kadar indirsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 bende filezilla var ama hiç baglanamadım dhaa hep waiting for welcome msg dio sonra unable to connect dio. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 tamam - bu gece açarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 gece açamadım - alkol yüzünden. Şimdi açık - sabaha kadar kapatmayı düşünmüyorum. LibraryFictionSeriesNebula Awards yukarıdaki yere de bakın. ComicDC ComicsVertigoFables Fables okumaya bugün başladım, inanılmaz birşey. indirin - okuyun, bilgi için wikipedia'ya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Kapatmak durumunda kalıyorum şimdi. Annem Michelangelo Antonioni ölümünü öğrenmiş - birkaç filmini indirmemi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Sevgili server'im - yeni tarifeye göre upload hızım 5 kat artacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bu gece açıyorum - saat 11 gibi. Upload hızlandı, rahat rahat çekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 girip, çekin ama - bu gecede neredeyse hiç kimse girmez ise bir daha açacağıma kendim dl yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şimdiği gördüğüm kadarıyla uploadım 50+ kb/s olmuş. Uyuyorum şimdi - sabaha kadar açık tutacağım. İyi geceler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gene mutfaga giderken kabloyumu çıakrdın ne gerge. @gerge: bu utorrent te bitcometleri nasıl banlıycam yaws birde gerge ftp ile ugrastırmayip beni (nedense her cektigim bi dosyadan sonra restart atmam gerekior öbür türlü ahta verior) yükledigin torrenti nerden buldugunu yazsan cok makbule gecicek [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:50 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Server adress kısmına ne yazıcaz. açıksa hala giremiyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ftp://gerge.myftp.org yazıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kapalı www.demonoid.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok Bleda - girdi herkes. yer kalmamıştır sen denediğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar