Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GERGE's Books - Server Status

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
220-Server doluyken arsivcilik yapmayin. Kullanici siniri bes, eger
220-bes kisi varsa serverde, okuyacaginizi alin ve cikin, yoksa
220 banlarým.

demişsin de, kullanıcı sayısına nereden bakacğız biz?
Mesaj tarihi:
Gerge ben bayadır internet kullanmıyorum, o yüzden biraz acemiyim, hellsing leri indirmeye çalışıyorum ama failed download oluyor, yanlış birşey yaptımda banlandımmı ?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bende bilmiyorum nasıl olduğunu. Patide adım adım anlatarak kurdurdular bana serveri. Başka programla girmeyi dene. firezilla ile gir, o çalışıyor.
Mesaj tarihi:
gece açık bırakma şansın var mı? gece herkes uyurken bağlansak? böylece kimse için network sorunu olmaz :) mesela 1.00 dan sabah kadar indirsek :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gece açamadım - alkol yüzünden.

Şimdi açık - sabaha kadar kapatmayı düşünmüyorum.

LibraryFictionSeriesNebula Awards

yukarıdaki yere de bakın.

ComicDC ComicsVertigoFables

Fables okumaya bugün başladım, inanılmaz birşey. indirin - okuyun, bilgi için wikipedia'ya bakın.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kapatmak durumunda kalıyorum şimdi. Annem Michelangelo Antonioni ölümünü öğrenmiş - birkaç filmini indirmemi istedi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
girip, çekin ama - bu gecede neredeyse hiç kimse girmez ise bir daha açacağıma kendim dl yaparım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
şimdiği gördüğüm kadarıyla uploadım 50+ kb/s olmuş. Uyuyorum şimdi - sabaha kadar açık tutacağım.

İyi geceler herkese.
Mesaj tarihi:
gene mutfaga giderken kabloyumu çıakrdın ne gerge.

@gerge: bu utorrent te bitcometleri nasıl banlıycam yaws

birde gerge ftp ile ugrastırmayip beni (nedense her cektigim bi dosyadan sonra restart atmam gerekior öbür türlü ahta verior) yükledigin torrenti nerden buldugunu yazsan cok makbule gecicek

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 01:50 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...