Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GERGE's Books - Server Status

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Server'i açıp kapadıkça buada haber vereceğim. Benden başka kimse buraya mesaj atmazsa sevinirim.

Eğer söylemek istediğiniz bir şey olursa - ya da bu ne serverıymış diyorsanız buraya gidebilirsiniz

Şu an açık.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kapatıyorum - Ders kitabı indireceğim biraz. Yarın gündüz 5-6 saat açarım geceye ilaveten. 11 ile 17 arası diyeyim hazır olun sizde.

[ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:17 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Açtım.

Unutmayın, her ip sadece bir bağlantı kurabilir. Ardarda çoklu bağlantı kurmaya çalışıp hiç giremiyorsunuz. Eğer browser yerine bir ftp programı kullanırsanız bu sorunun önüne geçebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
bir saat önce erken açsaydın gerge deliler gibi abanmıştım ama neyse artık eMuleü açık bırakıp çıkmam gerekti evden sabah. yarın artık...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
açık şimdilik. - Bu gece 00.00'da tekrar açacağim.

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:56 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
en sorunsuz giren sensin Dev.

Nasıl girdiğin hakkında bir rehber yazsan da herkes rahatlasa, olur mu?
Mesaj tarihi:
Firefox eklentisi olan fireftp yi kullanıyorum. Verdiğin detayları girdikten sonra otomatik hazır herşey zaten, connecte basıp başlatıyorum indirmeyi. Fireftp yi tavsiye ediyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum yani :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu gece açarım - saat 11'de.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 13:48 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Lol.. gece mutfağa giderken kabloyu yerinden çıkarmışım yanlışlıkla. Tekrar açıyorum şimdi.
Mesaj tarihi:
Hata: Bağlantı zaman aşımına uğradı
Hata: Sunucuya bağlantı kurulamıyor

Filezilla bu hatayı veriyor nedendir bilen var mı :/

[ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...