Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Server'i açıp kapadıkça buada haber vereceğim. Benden başka kimse buraya mesaj atmazsa sevinirim. Eğer söylemek istediğiniz bir şey olursa - ya da bu ne serverıymış diyorsanız buraya gidebilirsiniz Şu an açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kapatıyorum - Ders kitabı indireceğim biraz. Yarın gündüz 5-6 saat açarım geceye ilaveten. 11 ile 17 arası diyeyim hazır olun sizde. [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 23:17 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Açtım. Unutmayın, her ip sadece bir bağlantı kurabilir. Ardarda çoklu bağlantı kurmaya çalışıp hiç giremiyorsunuz. Eğer browser yerine bir ftp programı kullanırsanız bu sorunun önüne geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 gerge nasıl gircez nasıl yapcaz bi söleyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bir saat önce erken açsaydın gerge deliler gibi abanmıştım ama neyse artık eMuleü açık bırakıp çıkmam gerekti evden sabah. yarın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 açık şimdilik. - Bu gece 00.00'da tekrar açacağim. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 16:56 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Tekrar açtım - giren çıkana göre 6 yada 7 gibi kapatacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Eğer serverde sorun yaşarsanız FileZilla'yı kullanın. Tamamen uyumlu bir şekilde çalışıyor benim server programıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 abi filezilladan girdim bitane indirmeye çalışıyorum mesela 421 No more connection allowed for this IP diyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 tamam oldu 2 kb ylede olsa çekiyorum şuan =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 en sorunsuz giren sensin Dev. Nasıl girdiğin hakkında bir rehber yazsan da herkes rahatlasa, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Firefox eklentisi olan fireftp yi kullanıyorum. Verdiğin detayları girdikten sonra otomatik hazır herşey zaten, connecte basıp başlatıyorum indirmeyi. Fireftp yi tavsiye ediyorum. Ekstra bir şey yapmıyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bugun açıcak gibi misin gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bu gece açarım - saat 11'de. [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 13:48 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Lol.. gece mutfağa giderken kabloyu yerinden çıkarmışım yanlışlıkla. Tekrar açıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bende diyorum neden girmior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Hata: Bağlantı zaman aşımına uğradı Hata: Sunucuya bağlantı kurulamıyor Filezilla bu hatayı veriyor nedendir bilen var mı :/ [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:13 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ip'im değişmiş - hallettim, şimdi girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Ben de vardı bir süredir bu. hata sadece benden sanıyordum filezilla uninstall edip firefox falan kurmuştum neyseki düzeldi şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar