Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bir tane UsbHard disk almayı düşünüyorum . 120 gb lık Western Digital Passport gözüme kestirdim sizce performance,hız ve büyüklük açısından nasıl alet ? http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=B8cSvy1szu2ihzTAGsaNGg edit: Boyutları hakkında tam bir bilgi yazmamışlar kullananız varmı ? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 17:10 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bıyır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 2.5luk dsketler yedekleme yapmak içindir.Oyun falan yüklemeye kalkarsan iyi bir performans alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Western Digital MyBook-320GB Cebe girebilecek boyutta bir HHD mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oba süper +rep bu modeli arıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cebe giriyor ama otururken çıkıyor :) ama taşınması kolay, boyut olarak cüzdanımdan 2 cm daha uzun, yarım santim daha dar, bir başka tarif istersen rotring kalemin yarı eninde, uzunluk olarak 1,5 cm kısa(şunları yazana kadar cetvel kullnasaydım daha kısa sürerdi ama şimdi aklıma geldi) cache ve rpm değerleri yüksek olmasa da benim düşündüğümden çok daha hızlı çıktı, tam performans çalışıyor sanırım tavsiye derim, ayna olarak ta kullanılabilir, siyah ve karizmatik bir hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 . Doruk + rep dedigin 120 gb lik mi seninde :p yoksa 360 mi [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 120lik abi, çok uygun bence.. her türlü yedeğimi alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 philipsin 500gblık modelini aldım 270ytlye. büyük, adaptörlü falan ama taşınabilir yine gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 İlginiz için sagolun yoldaşlar 120 gb lık Western Digital Passport da karar kılınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Oyun oynanmasın önemli değilde bu aletle rahat takıntısız film izleniyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar