eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 uçakta save edip uçaktan atardım sonra load edip devam ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben bi jetonla oyun bitiririm(H). ehuh muhtemelen ciddi kararlarimdan once, tepem attıgı anda dalmadan once, bi dengesizlik yapmadan once, saveler sonra loadlardim. aklima gelen ilk şey de, evden kaçip wackena giderdim. annem anlasa da bi onceki save'e geri alirdik serverı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kelebek etkisi gibi bi hayatım olurdu... İnsan hatalarıyla güzeldir der save load etmezdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben salağımdır rahat olsun diye quicksave kullanırım paso. çıkarım bi binaya atlamadan önce quicksave alırım. sonra atlarım aşağıya tam düşecekken dur quickload alayım der salak gibi quicksave'e basarım. çünkü mal gibi ikisini yanyana f'lere koymuşumdur. nolur sonra paso loadla düş loadla düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Tayip'in Miting ine gider Ona okkalı bir tokat yapıştırır. Sabah karakolda gazeteleri okuyup Load ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi deri bi kemik kalırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 valla 2 tane save noktası verseler yeter.. biri öss :)... digeri de unıversıte bıtımınde.... herhalde ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kardeşime başka bi üniversite yazmasını söylerdim.. tüm save/load hakkım ona feda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar