kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 www.tragena.net/ Bu Server E Gıremıyorum (İngılızcem o KAdar Iyı Degıl) Acaba Bu Server E Gırmek Icın Ip Falam LAzım Mı Acaba Lazımsa BAna YAzarmısınız Gırmek Cok IStıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 ingilizcen yoksa yabancı shardda ne yapacan :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Lutfen Bana Level Sıstemı Olan Ve Acc Almanın Kolay oLDugu Bır Server SoyleyıN 1 HAftadır Uo Oynıyacak Server Arıyorum Ama Yok Cıldırcam Lagda OLmassa ıyı Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 bulursan banada haber wer :D[hline][b]Tüm Işıklar Sönünce Ölüm Gölgesi Büyüyünce Üfleyince Kara Nefes Gel Athelas,Gel Athelas Şifa Kralın Ellerinden Hayata Döner Ölen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disablemen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 prd [Bu mesaj disablemen tarafından 30 Ocak 2003 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 tragena rosethornun sitesi ve serverı sphere developerı adam player almıyorlardı en son bildiğim değişmediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 İstersen cecil arenas'da takıl.Gavur serverı ama türkte var bayağa :) Eğer değişmediyse ip adresini veriym: pvp.kicks-ass.net,2593[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: kayip_cocuk, 30 Ocak 2003 19:49 tarihinde demiş ki: www.tragena.net/ Bu Server E Gıremıyorum (İngılızcem o KAdar Iyı Degıl) Acaba Bu Server E Gırmek Icın Ip Falam LAzım Mı Acaba Lazımsa BAna YAzarmısınız Gırmek Cok IStıyorum Valla Senın bnır serverda 1 haftadan fazla kaldıgını hatırlamıorum ılla level sıstemı arıorsan Hard Gamerı tavsıye edıyım sana ama sole bır sorun var ben ordada stafdayım ve senı barındırmam sımdıyekadar 3 serv. da sana rasladım her seferındede banlamak zorunda kaldım tam bır rahatsızzsın (Abıcım Bır Insan 5 dakkıkada 25 Tane anlamsız page nasıl atar yahu )[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Middle Earth serverı var.Level sistemli falan ama çok kalabalık değil. Middle Earth UO Serverı[hline]Saygılarımla, Mine Storm Mavi Sakal Mine Storm, The Deli Dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Level sistemi olan sylveria ya geldi yeni lvl sistemi ama fazla iyi değil tavsiye etmem yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: slayer__, 30 Ocak 2003 23:17 tarihinde demiş ki: tragena rosethornun sitesi ve serverı sphere developerı adam player almıyorlardı en son bildiğim değişmediyse Rosethorn adam değil kadın, sphere developer değil tester ve sphereserver.com'un mod'larından biri.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 baracuda Sen Benı Hangı Serverde BAnladın Erkek Gıbı Soyle Boyle Sacma Topiclerle Ne Yapmak IStedıgını Anlamıyorum Hem Ben Staff Olup Ta Mıllet I Edıtlemıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 zuahahah harbı benlıgını kaybetmıs bır cocuksun sen dıorumkı hıc bır yerde karsıma cıkma....[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar