alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 servera giriyorum ama karakterimin ismi gözükmüyor ve birkaç kare hareket edebiliyorum konuşma yok hiçbirşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben ve oyundaki diğer 2 kişi hareket edebiliyor, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 topic acilmisti bunun ustune saatlerle ilgili bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oyunu açıyorum Wraine: razordan Wraine: acc yi giriyorum Wraine: sora Wraine: char Wraine: seçiyorum Wraine: sora Wraine: giriyor oyuna Wraine: adamımın üstüne oku götürüyorum Wraine: ismi yazmıyor boşluk var Wraine: en fazla Wraine: 4 kare ilerleyebiliyorum sora Wraine: takılıyor Wraine: çantamda ve bankamda bişey yok Wraine: 4k para oldugunu söylüyor üstümde ama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 wraine benim bu sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 diğer karakterlerde sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hepsinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bir arkadaş da giremiyor deli olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 peki sorun senin makinede mi acaba? senin karakterlerle başka yerden girilebiliyor mu? global bir sorun yok çünkü oyunda bi sürü kişi var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bnm arkadas ta giriyor aynı şey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpha1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bilgisayarıma format attım uoyu bir daha yüklerken auto patchte sitesi çıkar normalde bende çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 razor daha 6.0.17 yi desteklemiyor. patch yapmayın henüz! yapanlar için de bendeki 6.0.16 yı upload ettim. 6.0.16 bunu indirip razordan da auto detech yerine bu 6.0.16 yı seçerseniz sorun ortadan kalkacaktır büyük olasılıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 indirilen dosyaya bozuk arşiv dosyası diyor, tek sorun bende mi acaba? [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:16 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 rapidshareden daha önce dosya indirmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 :( lol. Tamam benle ilgili bir sorunmuş, hallettim şimdi. (aşağıda kablotv kutusuyla oynuyorlarmış da, arada kısa kesintiye uğradım) [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:35 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 auto patche mahkum muyuz tek dosya halinde indirebileceğimiz bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 son patche getirmeyin daha desteklemiyor razor diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 4k parali charla ugrasma vereyim 40k forumda agladigina degmez ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 adam kapitalist ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu aralar var serverda bir gariplik galiba, arada takılıyor kısa süreli. ama bağlantı problemi falan değil, mesela dungeonda kilitleniyor, 3-5 saniye sonra geliyor. herşey yerli yerinde oluyor, yaratıklar falan da laga girip çıkmış oluyor. dün gece bir kaç kere daha oldu, yazıyım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bu sefer tamamen gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 evet ben de giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Couldn't connect to ultima online =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gitti güzelim server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paticikte de problem var sanki... bazen açamıyor sayfayı O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar