Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sanırım gözümde arpacık çıkıyor ve sabah kalkınca kocaman şişik bi gözle uyanmaktan çok korkuyorum =/ hayatımda ilk defa gözmde böle arpacık tarzı bişii çıkıo. Yapabileceğim herhangi bişe var mı bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 çok klişe olucak ama doktor yani be. ha bize soruyorsan patlat ben diyorum,bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Doktor değilllll:DHemen şüphelendiğin bölgeye sarmısak sür.kes böyle ortadan sarmısağı iyice bir sür.Biraz acılı olacak ama çıkmasından iyidir.Ayrıca varsa kirpik dibi iltihaplanması falan onu da çözmüş olursun:)Hade geçmiş ola. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:33 tarihinde, c_a_p_t_a_i_n tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sarmısak deneme inanılmaz acıyor ve iyileştirmiyor. terramycin diye bir göz merhemi var onu kullan, iki gün içinde iyileşir. bir de sakın ama sakın kaşımaya devam etme. bende de çıakr ender olarak ve terramycin inanılmaz yararlı bu konuda. ha bir de göz makyajını hep temizle ve öyle uyu=) ondan ad olabiliyor bazen.^^ çok geçmiş olsun, geçer zaten hemen merak etme=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 teramisin cok etkili, 1 defa basima gelir gibi olmustu. daha cıkmadan alip kullandim, hiç cıkmadan iyileşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bişey olmaz ama rahatsız eder. çay demle (bence çin çayı ama genelde normal çay kullanırlar) sonra soğut. sonra bir çay tabağına koy gözünü içine sok (istersen kapalı sok ama daha az fayda eder). hiç olmazsa parmağını ıslat o çayla etrafına falan sür gözünün amma velakin elin temiz ol kolanya ve sabunla temizle hatta varsa %70 etanolle temizle en güzeli biz laboratuarı onla temizliyoruz :D [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 02:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 edit: ohaha acaip uykum gelmiş yanlış anlamışım yav. bence koala pipisi kızart, bas gözüne [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:02 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Abi bu sarimsak sur, gozunu caya sok falan nasil cikmis acaba orjinleri nedir bunlarin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gözü arpacık olan adamın gözüne yanlışlıkla demlenmiş çay dökmüşler gözüyle beraber arpacık da eriyince çayın arpacağa iyi geldiğine kanaat getirmişler d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çayda var bi olay gözle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 var var visine bittiğinde çay kullanıyoduk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Arpacikla oynama sakin. Cayin olayini da tam bilmiyorum ama, goz yanmasina falan iyi geliyo, mikroplari temizliyo mu bilmiyorum ama surekli cay banyosu yaparim gozume, iyi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bi tane kremi vardı, ezcaneye gidip arpacık için desen verirler onu gözün içine doğru kirpik başlangıç yerlerine sıkıp gözü aç kapa yapıyosun böle acayip oluyo, yağlı bir göz, ağırlaşıyor ama iyileştiriyor o kadar takma kafana bende başıma gelmeden önce gözümde arpacık çıkmış diyenlerei anlayamaıyıydum o da ne, arpacık nedir, gayet normal gözüküyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çay banyosu yap. bende çıkardı arada sırada geçer kendiliğinden. kaşındırır çok kaşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 arpacığa parmağınla 3 kez vurunca düzeliyomuş ahah. bana öyle dedilerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 doktora gittim. Bi krem bi de göz damlası verdi. Bi de sıcak havlu koymamı söledi üstüne =( öle işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 onlara para verene kadar sinir, stres yapmamayı öğrenmek lazım. uyku düzenin olması lazım. düzenli beslenmen lazım bıdı bıdı. durduk yere çıkmıyo heralde. bi de göz çevresi ve göz hassastır, fazla parnaanla oynama. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar