Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim Sonucu Tahminleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya AKP hala nasıl bu kadar fazla oy alıyor anlamış değilim.. Gittiğim yerlerde genellikle sohbet ederim bu konular üzerinde insanlarla.. Geçen seçimlerde kime oy verdiniz dediklerimin çoğundan AKP cevabı aldım.. Peki bu seçimlerde kimi düşünüyorsunuz dediğim zaman da 10 kişiden 9 u MHP dedi.. Ben mi buldum bütün fikir değiştirenleri ya da MHP bi süpriz yapacak gibi..

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:13 tarihinde, Thwleash tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ak parti için nerdeyse %40 diyosunuz , bu nerdeyse sokakta gördügün her iki insandan biri akp'ye oy atıcak.Bu nası oluyor , ben farklı bir türkiyede mi yaşıyorum , akp nin bu kadar oy alabileceğini sanmam. Akp'de Chp'de %25 civarında oy alır , Mhp %13 , geri kalanını bilemem ne olur.
Mesaj tarihi:
Yav neler yaptiniz %47 40 fln

30 un ustune cikamaz akp
Chp %25
Mhp %12-14

dp yada gp gecermi bilemiyorum gp gecebilicek gibi duruyor dp de gecebilir..

4 partili bir mecliste akp disarda kalir tipki 70 lerde %50 oy alarak meclis disinda kalan chp gibi

kimse kalkip akp ile koalisyon yapmaz artik tukurdugunu yalamaninda bir siniri var herkesin secim kampanyasi anti akp uzerindeydi simdi nasil akp ile kurarsin diye sorarlar adama..

insallah dedigim gibi olur..

su tayyipten kurtulalim bi artik..
Mesaj tarihi:
Sunuda duydum ya Cem Uzan Baykal dan daha iyi...

Ne kadar cahil onumuze gelenden etkilenen garip bir halk oldugumuz ortada yok yok bize akp yakisir zaten birdaha oy verelimde anamizi babamizida satsinlar saga sola..

Diyarbakiri flnda barzaniye verelim o yakisir bize..
Mesaj tarihi:
GP %4'ten daha fazla alır bence bu seçimlerde, SP de o kadar bile alabilir mi bilmiyorum. Tabii birde artık "Barajı aşamayacak partiye oy vermem" diyenler olduğundan diğer partilere gidecek oyda dağılır.
Mesaj tarihi:
gp en fazla 4 alır. geçen seçimde katılım oranı çok düşüktü bu seçimde % 10 katılım oranı artacak.. gp oyunu korusa bile oylarını düşecek.. ama oyları azalacak % 4 bile almayabilir.

bende şüpheliyim tahminlerimde, chp 25 i bulamayabilir, dp nin oyu düşebilir, akp nin artabilir. mhp en kötü 12-13 olur.. bugünde 2 asker şehit olmuş ..seçim yaklaştıkça bu haberler daha çok etki yapar.. mhpnin oyları artabilir, akpnin azalır..
Mesaj tarihi:
hayati boyunca hicbirsey becerememis eski toprak politikaci mi tercih edersin yoksa dolandirici aileye sahip (ve baykaldan kat kat daha akilli) genc isadamini mi?

ben genc isadami derim.
Mesaj tarihi:
en korktugum parti mhp. adamlar sag degil ki, sadece milliyetcilik uzerine politika yapiyorlar.

sonra chp. baykal olmasa..

dpden korkmuyorum. adam polis molis ama bence kafasi calisiyor.

gp ve akp. eh. biraz. oyum bosa gidecek olmasa dp ye verirdim ama akp hem son 4 senede ekonomik olarak basariliydi hem de mantaliteleri duzgun.
  • Yeni Oluştur...