unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 GP istanbul Milletvekili adayı ibrahim Tatlıses, paraya pula ihtiyacı olmadığını söyleyerek niye siyasete girdiğini enteresan bir örnekle açıkladı: "Sizin için aday oldum. Doğruları söylemek için aday oldum. Şimdi teknenin birinde, Bodrum'da 18 yaşında kızlarla gezmesini bilmez miyim? Demiş. vayy be fedakarlığın da bu kadarına pes!!! ancak garbage ye açarım ben bu konuyu kardeşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 doğru da, dokunulmazlık lazım ı eklemeyi unutmuş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ahahahah milletvekilimizin argüman yaratma kabiliyeti bu kadarmış yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 o deil de sina rune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=29375&cat=110&dt=2007/07/18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oldurulen bagimsiz adayin da 32 suctan sabikasi varmis. adam tezgahtar olarak ise girmek istese giremez ama milletvekili olma sansi var. ibo ayri bir olay zaten. secim vaatleri ayri bir komik. komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya bi sie go demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Önünde saygı ile egiliyiorum (hadi ordan lan, sieeeeeee) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 neden istanbuldan olmuş anlamıyorum şanlı urfadan olsaymış kesin alırdı (gerçi iyiki olmamış :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Cem Uzanla bi davası var Ondan dolayı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: neden istanbuldan olmuş anlamıyorum şanlı urfadan olsaymış kesin alırdı ordaki aşiretinden biri girecekmiş o yüzden zorunlu giremedi ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 istanbul mu O_O OHA OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 evet sanirim sedat bucak da urfadan bagimsiz olucagi icin keserim kulagini tadinda bi muhabbetleri olmus iboda saygi bilir adam tabi abi diyip urfadan aday olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar