Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fırtınaaaaaa!

Obscura

Öne çıkan mesajlar

sabah serviste uyuyodum otomatik kapı var serviste bn de tam kapının yanındaydım kapı açıldı veletin birini alcaz die ben o onda yağmuru bütün şiddetiyle hissettim ve yarabbi sükür die uyandım :) daha sonra müstakbel kız arkadaşımı gördüm kızcaız yazık servise binerken iki adım yolda suya düşmüşe dönmüş servisleri gelirken de tam önnerine ağaç devrilmiş allah korusun valla
Sosyal ağlarda paylaş

bugun tatılmış hıh ben sabahın 6 sında okul ıcın kalktım tam kahvaltı edıyom bılg ın karşısında kuut dıye elektırıkler gıttı sonra cep telefonunun ve ışın kılıcımın ışıgının yardımıyla gıyındım zar zor conra dışarı cıktım ucuyodum nerdeyse havada karanlık sonra okula gıttık her yer kapkaranlık tam bunlar bızı eve yollar dıyıcekken elektrık geldı ve derse son hızıyla devam oldu ondan sonrada aşık oldugum kızla resım cekıcektık bol bol daha dogrusu ben cekıcem o poz vercektı o da ıptal ettı olayı yanı fırtına butun işlerimi mafetti bugun[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

gece başladı burda (yalova) inanılaz saatler geçirdikk en kötü burasıymış topicde okuduklarıma göre..camlar falan patladı biçok binada..devrilen ağaçlar falan oldu arabaların üstüne düşenler ve ark lar yarım saat önce elektrikler geldi..
gece zaten deprem oluyo diye uyandık burda..fırtına bütün gün devam etti..sokağa çıkamadık yanii..geçmiş olsun beee :(
zaten paronayağız..
Sosyal ağlarda paylaş

izmirdede var fırtına valla gece camıma bişi çarptı hayvan gibi bi ses çıktı kesin kırıldı dedim baktım yok bişi uyudum ama sabah balkonun hali vahimdi yani :) böle kovalar uçmuş çamaşırlıklar nerde belli değil fln[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Sosyal ağlarda paylaş

sabahın 6.30unda kalktım zar zor okula gittim. okulun bahçesine girdiğimde şok oldum çünkü ağaçlar devrilmiş, okulun çatısı uçmuş gece. hatta görgü tanıklarına göre 1 dakika kadar hortum oluşmuş okulda. hortumun geçtiği yerler (behçede bolanıp okulun duvarına çarpmış) harabeye dönmüştü (duvar dahil) bahçe ağaçlar ve kiremitlerle doluydu. tırsa tırsa bekliorus okulun içinde biz. sonunda haber geldi ve bugfün artı yarın (2 gün) okulumuz tatil:)
sanırım ist.da tatil olan başka okul yok/duymadım.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sakaryadaydım ben araba ile oıkula gidicem paso arabanın üstünden dal lar ucuyodu
yoluma ben gecmeden 5 dk once dev gibi bi ağaç devrilmiş ortadan 2 ye ayrılmıs agac cok berbattı valla

firtına diye film vardı ordaki aynı sahne
yoldan seken sular havaya cıkıyo deli yagmur ve ruzgar agac dalalrı havada done done arabanın ustunden geciyodu falan cıktım uni ye parkettim motoru kapattım arabada durduk biraz arabanın bagaja birisi yuklenir bırakır da salalr ya ondan daha beter sallanıyordu ustune agac-direk devrilmesin diye bos biyere parkettim falan neyse duzeldi ogleden sonra :P[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben kar yağmasını istiyorum kahrolsun fırtına ve yağmur..

bizim karşımız vadi ve dağ.
Yani dağ başında yaşıyoruz.
Sabah kalkınca bir baktım dışarda poşetler kutular uçuşuyor.
Cama vuruyor felan.

Neyse daha beterini görmüştüm geçen sene.. Camım açılıyordu..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...