Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya ühü be. kırk yılda bir sefkili kişisini adaya gönderdik, şimdi vapura binip geri dönemiycek mi bu herif yahu? *!fırk* kara bahtım kör talihim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Ema abla korkma sen :) Fırtına fln kalmadıda sabah kötüydü valla zaten çirozum uçucam fln sandm ya ilk defa böle bişi gördüm yani[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 korkmayin gecti sakin :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! My WeB Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 cebinize taş koymadan cıkmayın aman[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 istanbul gunluk gulistanlık. bebekten bildiriorum efem. gok kubbemizde pamuk pamuk bulutlar var, zaman zaman siddetini arttıran bir ruzgarda mevcut lakin henuz bir yagıs gosukmuo ufukta[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yok yok fazla rüzgar kalmadı hava açtı ama yarında varmış fırtına bu gecede uçabiliriz[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bugun feciydi ama sabah 5-6 gibi dedim kesin öldük[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sabah serviste uyuyodum otomatik kapı var serviste bn de tam kapının yanındaydım kapı açıldı veletin birini alcaz die ben o onda yağmuru bütün şiddetiyle hissettim ve yarabbi sükür die uyandım :) daha sonra müstakbel kız arkadaşımı gördüm kızcaız yazık servise binerken iki adım yolda suya düşmüşe dönmüş servisleri gelirken de tam önnerine ağaç devrilmiş allah korusun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 of o agaç devrilmesi olayı çok beter walla ya[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 bugun tatılmış hıh ben sabahın 6 sında okul ıcın kalktım tam kahvaltı edıyom bılg ın karşısında kuut dıye elektırıkler gıttı sonra cep telefonunun ve ışın kılıcımın ışıgının yardımıyla gıyındım zar zor conra dışarı cıktım ucuyodum nerdeyse havada karanlık sonra okula gıttık her yer kapkaranlık tam bunlar bızı eve yollar dıyıcekken elektrık geldı ve derse son hızıyla devam oldu ondan sonrada aşık oldugum kızla resım cekıcektık bol bol daha dogrusu ben cekıcem o poz vercektı o da ıptal ettı olayı yanı fırtına butun işlerimi mafetti bugun[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 (Ortalık karıştırmak maksatlı) Blade sen sap değilmiydin (sadece şaka :D)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Fırtına sonrası bizim buranın manzarası[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 gece başladı burda (yalova) inanılaz saatler geçirdikk en kötü burasıymış topicde okuduklarıma göre..camlar falan patladı biçok binada..devrilen ağaçlar falan oldu arabaların üstüne düşenler ve ark lar yarım saat önce elektrikler geldi.. gece zaten deprem oluyo diye uyandık burda..fırtına bütün gün devam etti..sokağa çıkamadık yanii..geçmiş olsun beee :( zaten paronayağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Beyler sizi bilmem ama bence bu sene herzamankinden daha soğuk ve daha fırtınalı bir kış bizi bekliyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 izmirdede var fırtına valla gece camıma bişi çarptı hayvan gibi bi ses çıktı kesin kırıldı dedim baktım yok bişi uyudum ama sabah balkonun hali vahimdi yani :) böle kovalar uçmuş çamaşırlıklar nerde belli değil fln[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 evet İzmir'de özellikle gece vakitleri baya hissedildi saat 5-6 gibi uyanmak zorunda kaldım artık o derece ses yapıyodu fırtına yani.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ GICIK2 THE LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sabahın 6.30unda kalktım zar zor okula gittim. okulun bahçesine girdiğimde şok oldum çünkü ağaçlar devrilmiş, okulun çatısı uçmuş gece. hatta görgü tanıklarına göre 1 dakika kadar hortum oluşmuş okulda. hortumun geçtiği yerler (behçede bolanıp okulun duvarına çarpmış) harabeye dönmüştü (duvar dahil) bahçe ağaçlar ve kiremitlerle doluydu. tırsa tırsa bekliorus okulun içinde biz. sonunda haber geldi ve bugfün artı yarın (2 gün) okulumuz tatil:) sanırım ist.da tatil olan başka okul yok/duymadım.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 sakaryadaydım ben araba ile oıkula gidicem paso arabanın üstünden dal lar ucuyodu yoluma ben gecmeden 5 dk once dev gibi bi ağaç devrilmiş ortadan 2 ye ayrılmıs agac cok berbattı valla firtına diye film vardı ordaki aynı sahne yoldan seken sular havaya cıkıyo deli yagmur ve ruzgar agac dalalrı havada done done arabanın ustunden geciyodu falan cıktım uni ye parkettim motoru kapattım arabada durduk biraz arabanın bagaja birisi yuklenir bırakır da salalr ya ondan daha beter sallanıyordu ustune agac-direk devrilmesin diye bos biyere parkettim falan neyse duzeldi ogleden sonra :P[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 valla okulun kadiköyün ortasında olmasının zararları.. gram hasar yoktu okulda.. kar yağsa tatilde olmuyo stn :P[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben kar yağmasını istiyorum kahrolsun fırtına ve yağmur.. bizim karşımız vadi ve dağ. Yani dağ başında yaşıyoruz. Sabah kalkınca bir baktım dışarda poşetler kutular uçuşuyor. Cama vuruyor felan. Neyse daha beterini görmüştüm geçen sene.. Camım açılıyordu..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 izmirde beterdı dun gece[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophobe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Her geçen gün kışlar bana göre daha yumusak geçiyor. eskiden ne biçim kar yagardı. küresel ısınma diyolar buna heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar