Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alaçatı'da kalınabilecek ucuz yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Büyük ihtimalle tek başıma gideceğim, konser seyredip ertesi gün ya da birkaç gün içinde başka bir yere geçeceğim için çok da lüks, sağlam bir yerde kalmam gerekmiyor, onu belirteyim öncelikle.

Şu anda alaçatıda fiyatlar ne kadar, onu bile bilmiyorum; o açıdan normal fiyatlar hakkında bilgilendirebilirseniz, üzerine de kalabileceğim ucuz yerler hakkında bir şeyler yazarsanız sevinirim.

Budur.
Mesaj tarihi:
illa alaçatıda kalmak zorunda değilsin ki her yer bir dolmuş kadar yakın çeşmede, bakınıver oralardan ya da redogskiye söyle seni himayesine alsın çeşmede, tiki o yazlığı var orda, afsd.
Mesaj tarihi:
yani bir otelde kalmıştım geçen temmuzda ama şöyle otel yeni açılmıştı babylon beach'in yanında oluyor. yani o kadar yeniydi ki sahildeki barında corona bira 5 ytl idi almayanı dövüyolardı (istanbulda migroslarda 3.75 ytl)... otel de ultra ucuzdu adını hatırlayamadım, baya yeni havuzlu mavuzlu bir oteldi ama 1 gün kaldım ben de çeşme merkezde kaldım onun dışında...
(çeşme merkezden alaçatıya arabasız ulaşımın işkence olduğunu biliyosundur)

not: ya otelin adını hatırlamıyorum da elbet bilen çıkar burdan, babylon'un hemen sol tarafında kalıyor zaten babylon'un sağında otel fln yok.

not2: tekrar yazıyorum sakın çeşme merkezde kalma konserden sonra dönemezsin otele, alaçatıdaki otel çalışanlarından en son dönenler gece 3-4'de yürüyolarmış araç bulamadıklarından öle anlatmışlardı =)

[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:41 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tam bi alacatı fatihi olarak duruma el koyuorm =)

cesmenin icinde kalınmaz yollar ölüm. araba yoksa babylon a gidis de öldürür cunku gun icinde 1 saatte bir kalkıo minibusler.

babylon un yanındaki otel suzer otel, ama gecelik 175 milyon bayılmak istemezsin snrm.

cark pansiyon var babylona yurumek 5 dkka bile surmuo, temiz guzel bi yer, gecelik 40-45 milyon gbi bi fiyatları var ekstralar da ucuz, ama yer bulunur mu bilmiorm, sorfculer kalıo orda bn de sorfe gtmeden bya onceden rez. yaptırmak geregi duymustm. ilgilenirsen pm at telefon fln yollarm
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hehe, gece alacatıdan izmire taksi 50+?
50+++++++++ fln tutar
ılıca - havaalanı gunduz 170YTL
alacatı - izmir gece 200 den az olamaz bence

cark pansyondan biraz daha alacatı merkeze dogru, azıcık daha ilerleyince gene alacati sorf sahilinin orda herman pansyon ve shaka pansyon olması lazım
Mesaj tarihi:
hermanla shaka ucuz dildir ama hele tek kişi kalıcaksan 100 ytl çıkart gözden bir gece için hermanda kaldık biz bu yaz gecelik 2 kişilik oda 150 ytl idi adam başı 75 e geliyor ama kliması tv si herbişisi var yani güzel pansiyon sabah da kahvaltısı iyiydi baya yani 100 lirayı gözden çıkardıysan tavsiye ederim herman pansiyon iyidir. az anılarım yoktur benim de alaçatıda son 2 yıldır
Mesaj tarihi:
abi topicin son kullanma tarihi geçmiş be bende destan yardırdım

abartmayak biraz 200 ytl fln =)
4 yıldır çeşmede yaşıyorum şöyle diyeyim pansiyon çok rahat bulursun 40 50 ye etraf zaten pansiyon kaynıyor. tavsiyem alaçatı değilde merkez(çeşme merkez) taraflarına bi in orada hem otel hemde pansiyon kaynıyor ucuzda(max 80e çıkar). zaten alaçatı çeşme arasında 10 dakkalık dolmuş mesafesi var oda 1.75 ytl olması lazım. valla tarihe bakmadım ne zamana istiyorsun diye. valla vaktim olsa çeşmede kalmak için gel ynımda kal dicem.
neyse dediğim gibi pansiyonlar max 80'e çıkar ki 40 50 ye rahat bulursun ama tavsiyem atla dolmuşa çeşme merkeze in. altınyunus hizasında pansiyon dolu

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 19:57 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...