Fly Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 3 oda 1 salon fiyatları ne civarda peki ? çok pis horlarım rahatsız olmasınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 gsü bilgisayarda okuyan bi arkadaşım var. hocalardan falan yakındığını hatırlıorum ara sıra. dersler falan da kolay değil, ağlatıyolarmış biraz. ama teknik üni. de mühendislik ya da mimarlık okumaktan daha zor olmadığına emin olabilirsin ehe. bi de daha çok kız var, bilmem erkek gibi göründün burdan hani ne kadar alakadar ediyo bu noktası bilemem de. iyidir, üstelik taksime falan yakın. en yakın üni bizimki gerçi taksime (in your faaace biatchaz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ya o kesikli değil ayrık matematik çok merak ediyorum hangi matematikçi onu kesikli diye çevirip yaydı böyle türkiyeye (ben de yanlış biliyordum sonra öğrendim bir matematikçi arkadaştan). neyse bizim ayrık matematik dersinde hoca matematik dünyasından sorular soruyodu hehe çok şık bir ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Cok gozu kapali okul seciyorsunuz. Bilg Muh sececeksen puaninin tuttugu okullarin Bilg Muh Bachelor programlarini ogren bir bakalim mesela once, ne sunuyorlar. Bir bilen bul, yay onune uzerinde tartis, ogren. Kadrosu nedir ogren okulun? Kac profosor var, kac docent var, bunlarin hangi alanlarlarda calismalari var, vs vs.. Biraz daha bilincli secin okullarinizi, bolumlerinizi. Daha atak olun, parcalayin biraz tuttugunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya hiç yurt bulamadım da bildiğiniz yrler var mı üniversiteye yakın olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ünini yurdu dolmuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 üninin yurdu yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Erkekler için geçen sene açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kızlara verilecek diyorlardı, ne oldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Yani bu sene durum ne oldu bilmiyorum ama geçen sene erkeklere verdiler yurdu.Kızların alakasız bi yerde var bi şeyi glb, onları da kampüs içine taşırlar mı bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 OKUYUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kızların olmuş o yurtlar. ekşi sözlükten falan da baktım da çok rezalet bir okulmuş izlenimine kapıldım. 2 sene bekleyip (ailem sağolsun gitmeyeceğim yeri niye yazayım dediğimde yaz işte diyorlardı, malesef bilkent elektronik -burs murs yok tabi, yılda 16 milyar oh nefis- tuttu ; bu sene girersem düşecek başarı puanı) bir daha mı denemek mantıklı yoksa gideyim mi ? farkındayım uyuyarak mezun olamayacağımı, ancak final haftası kırk ton yük daha ekleyen hocalar, gereksiz yoğunlukta matematik , doğru düzgün anlatılmayan dersler ve daha nicesi kafamı karıştırıyor (yorumlara bakılırsa). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Saylokeo: transformatör değil bu arada onlar, çok feci karıştırmışsın ama öyle böyle değil =) transistör o dediğin arkadaşlar, tranformatör şebe devrelerinde motorlarda falan kullanılır aman yani. ayrıca yarı-iletken öğretseler iyi olur bilgisayar mühendisliklerine; yarı-iletken bilmeden donanım'ın d'sinde öteye gitmek cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 galatasaraya gir bence istediğn bir bölümse. güzel camiadır gs eğitim kurumları, sırtın yere gelmez bi daha. antimodes hakli. okul da güzel, daha ne istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bilmiyorum artık çok mu geç ama yardımcı olmaya çalışayım. Galatasaray Üniversitesi'nin dışı seni, içi beni yakar öyle söyleyeyim. Şehrin göbeğinde, manzarasıyla müsemma bir okuldur ama üniversite değildir önce bunu belle. 2 bin küsür nüfuslu üniversite olmaz. GSÜ'de herkes birbirini tanır, o derece küçüktür. Bazı derslere 15 kişi falan girersin aklın çıkar. Ortamı özetlemek için sayfalar yetmez, en iyisi ben eğitimden bahsedeyim. Frankofon eğitimle yoğrulduysan biraz, eğitimi çok garipsemezsin aslında. Daha çok hiç Fransızca'yla karşılaşmamış insanlar yadırgıyor. Ama yine de GSÜ'nün öğrenciyi çok çok zorladığını söyleyebilirim. 4 senede okulu bitirmek çok zor. Özellikle mühendislik öğrencileri için. Patır patır yazmaya başladım, çok alakasız ve dağınık oldu. Aklında özel bir soru varsa sor, ben ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Not: Ben GSÜ İletişim - Radyo Sinema TV öğrencisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kayıt yaptım 3 gün önce , pek de mutlu değilim açıkçası da neyse konu o değil. ilk sene lise 1-2-3 gibiymiş bizim, tekrarla karışık ileri düzey matematik mi öğretirler yoksa siz nasılsa şu üç ayda da integral türev çözmüşsünüzdür biz devam edelim mi derler ? kafam format atılmış gibi bomboş , korkuyorum böyle bir şeyin olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Hayırlı olsun bakalım. Konularla ilgili hiçbir fikrim yok fakat GS Üniversitesi işletme hocası (birşey bölüm başkanı) ile konuşmuştum bir kaç ay önce, kendi okulu olduğudan da olabilir fakat GS'nin bilgisayar müh. hakkında çok iyi şeyler söylemişti. Bu arada hocam hep şeyi söyler, en büyük matematikçiler Fransızlardır der. En iyi matematiği GS Üni'de öğrenirsin der, çünkü buraya gelen Fransız profesörler kötü bile olsa, diğer üniversitelerin profesörlerine göre iyiymiş. Sonuç olarak seni parlak bir gelecek bekliyor gibi ^^ Şimdiden kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hortlattım konuyu pardon. bir süredir ders programlarına falan bakıyorum, haftada 6 saat fizik 10 saat matematik varmış falan filan diye düşünüyorum vs vs derken okula gitmeden, 1.5 ay kala nefret etmeye başladım. lise gibi ders programı var, üniversiteli adam hafta içi her gün sabah 8 akşam 6 lise modeli aralıksız ders mi görür diyordum. bugün adamlar ilk gün gelirken derse göre 2 ortalı defter falan istiyorlarsa yayınlamışlardır herhalde diyerekten sitelerine girdim, 1 ay içinde 15 tane duyuru gelmiş , en son baktığımda 2 tane 2007 de yapılan duyuru vardı gerisi 2006 dan kalmaydı. aradım taradım hiçbir şey bulamadım derken yanlışlıkla önceden kayıtlı olan ders programları kısmını açtım. ya hafıza kaybı sorunum ciddi bir boyuta ulaştı bir doktora görünmem lazım ya da adamlar programı değiştirmişler. dönem kısmında tüm dönem bir de 1/2 ayrık listelenmiş dersler vardı, matematik tek dönemde 20 civarı kredi ediyordu toplamda falan filandı en son. şimdi baktım şöyle olmuş, gsü ile ilişkide olup yakın zamanda derlserin hafifletileceğine ilişkin bir şey duymuş olan var mı ? edit sonrası : sitede iki tane bilg. müh. programı var lol. diğeri buradan daha da sonraki edit : programlar sayfasından bunu çıkarabildim, en doğrusu bu sanırım. soruyorum çünkü haftada 40 saat yerine 16 20 saat ders görmek çok farkettiriyor. üstüne ispanyolca dersi varmış fakültede, onu da yorgunluk kaygısı olmadan alırım. edit : sahiden ilk gün ne götüreyim ? gsü'lülere soruyorum özellikle ; fransız okullarında her türlü abukluk olabileceğini biliyorum, ne olur ne olmaz. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 02:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 abe şunları okudum da işletmede okuduğum için şükrettim valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 o haftalık 10 saat matematikten sakın kalma başına acayip büyük bela olur söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Valla İşletme'yi bilmiyorum da, İktisat kastırıyor bizde aşırı derecede diğer İktisat'lara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Eee GSÜ'nün öyle bir olayı var. Geçen sene fransız okulları kontenjanının yarısını biz soktuk, oradan biliyorum, tüm arkadaşlarım ağlıyordu "abi lise gibi, ne net sistemleri var ne bişey, hem sabahtan akşama ders ühühü" diye, alışacaksın ona yapacak bir şey yok. Ders mers iptal oldu mu öyle bilgideki koçtaki gibi netten öğrenmeyi de bekleme, gayet kara tahtaya yazıyorlarmış DERS İPTAL diye, gidip öğreniyormuşsun bir güzel. Yani lise gibi üniversite aynen öyle. Ama gelecek bazlı düşünürsen hayatını kurtaracağına eminim. Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birindesin bunu asla unutma derim. Hem sen hangi liseden mezunsun sorması ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Hiç bi şey almadan git bence, derse başlayan olur da ne fark eder. Kağıt kalem götür istersen. Derslerin hafiflemesi söz konusu olmaz daha da ağırlaşmazsa şükret bence. İspanyolca kursu açılmaz yeterli ilgi olmaz; açılsa bile öğretmen dandiktir. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 19:50 tarihinde, eldar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Dersler çok ağır, notlar da acaip kıttır. İlk sene kalmasan bile ikinci sene patlar büyük ihtimalle ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Hem sen hangi liseden mezunsun sorması ayıp? ankara özel tevfik firket lisesi tam gün ders olayına aşinayım, başka liselerdeki arkadaşlarımın çoğu 8 ders varsa 3-4 üne giriyoruz gerisi yalan derken bizde beden eğitimi de olsa ciddi ciddi girmeniz gerekiyordu hepsine. hani gençliğimi yaşayamadım derler ya, aha da ondan olacak ben asıl ona üzülüyorum. yoksa cumartesi pazar her gün 8 saat ders olsun çok etkilemez beni. said: Ama gelecek bazlı düşünürsen hayatını kurtaracağına eminim. gsü'ye gideceksem iki nedenim var zaten , biri bu. herkes vay be galatasaray diyor (10 defa hukuğuna değil bilgisayarına gidiyorum desem hmm doğru aslında sağlık olsun derler de neyse) . diğeri de iç sınavına bir daha giremeyeceğim için öss den bir daha şansımı denediğimde yine bir yere yerleşemezsem korkusu. ayrıca bu sene 0,3 le çarpılıyor katsayım bir sonraki seneye kadar boş bekleyemem. ben mmo hesaplarımı dondurmaya başlayayım en iyisi. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 22:04 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar