Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 powerpoint slayt dosyası anlatımı çok güzel yanlız 0 dan başlayanlar bazı yerleri anlamayabilir değişkenler di falandı ufak şeyler üzerinde pek durmadan ilerliyor copy/paste browsere http://www.mm.anadolu.edu.tr/~gerek/Teaching/C%20Programlama%20dili.zip[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 olm baal fazla yorma beynini birden böle, düşüp bayılacan sonra :) kaç dil birden ögrenmeye basladın, hepsi birbirine girecek harelde ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abi bende onu diyorum danışmana da anlatamıyorum bu ne abi cidden ya ben vc++ istiyordum seçmeli aldım html+php istiyodum onuda aldım seçmeli adamlar geldi üstüne vbasic koydu istemediğim halde kontenjan eksikliği yüzünden (yani başka ders kalmamıştı bana) geldiler bide ms sql koydular al bunuda sokucaz die ne halt edicem bilmiyorum zaten hiç birisi 0 dan başlıyan dersler deil advenced kısmına geçicekler hızlıca afallayıp kalmayız işallah[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 anadolu bilgisayar mühendisliği mi?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 mühendislik seneye kısmet olursa henüz teknikerlik[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abi gerçekten uni.'inin boc'u çıkmış... hem vb hem vc okumak kadar saçma bir olay olamaz ya.... allah kolaylık versin... [hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 08 October 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 anadolu üniversitesinin bilgisayar mühendisliğinin çok kötü olduğunu biliyorum.bazı derslere hocalar yerine stajerler giriyorlar.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim [Bu mesaj Ra_d tarafından 08 October 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hiç sanmıyorum ya bizim bilgisayar derslerimize yard. doç. dan aşşağısı (?) girmiyor onlarada sanmıyorumki stajer falan girsin tabi oladabilir bilemiyorum[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hoca VC++ ögreniosan hakikaten VB ye vakit harcamak akıl karı deil. Ki kaldı ki yanında daha onca şey var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 pardon stajer yazmışım asistan diyecektim.ablam orda elektronik mühendisliğinde öğretim görevlisi.her yrd.doç. her işten anlıyacak diye bi durum yok.bildiğim kadarıyla computer networks dersine asistan giriyo.bi hoca giriyomuş gibi gözüküyo ama adam dersleri bırakıp gidiyor.zaten asistanın ders vermesi yasak üniversitelerde diye biliyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 derslere asistan girmesini neden yadırgıyorsunuz anlamadım ... IU elektronık okuyom ... bolumde 30+ prof ,doc vs var ... adamlar cok ıyı bılıyorlar ama egıtmenlık vasıfları cok ust duzey olmayanlarıda var aralarında ... ama asıstanların bazıları cıdden ıyı anlatıyorkı ... uygulamaların lab ların tamamında asıstanlar calısır ... yanı cok sey bılıp anlatamayan bır adamın dersınıze gırmesınden bılmek ısteyecegınız seyı bılen ve anlatabılen bırının gırmesı daha ıyıdır ... kısının tıtle ı o kadar da onemlı degıldır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Delucian' a katılıyorum. Önemli olan dersi verenin titlesi değil iyi öğretip öğretemediğidir. Bizde de bir çok prof vardı onlarca kitap yazmışlar onu yapmışlar bunu yapmışlar ama asistan drse girdiğinde sevinçten gözlerimiz dolardı. Okulları derslere giren öğretim görevlilerin titlelerine göre sınıflayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 +1[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 baal sen bu dillerin hepsini karıştırmadan öğrenirsen süper bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar