Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

visual c++ programming ders 1-5 (c deneyimi olanlara)

Peka

Öne çıkan mesajlar

powerpoint slayt dosyası
anlatımı çok güzel
yanlız 0 dan başlayanlar bazı yerleri anlamayabilir
değişkenler di falandı ufak şeyler üzerinde pek durmadan ilerliyor

copy/paste browsere
http://www.mm.anadolu.edu.tr/~gerek/Teaching/C%20Programlama%20dili.zip[hline]I'm da pain you tasted,
fell intoxicated.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende onu diyorum danışmana da anlatamıyorum
bu ne abi cidden
ya ben vc++ istiyordum seçmeli aldım
html+php istiyodum onuda aldım seçmeli
adamlar geldi üstüne vbasic koydu istemediğim halde kontenjan eksikliği yüzünden (yani başka ders kalmamıştı bana)
geldiler bide ms sql koydular al bunuda sokucaz die
ne halt edicem bilmiyorum
zaten hiç birisi 0 dan başlıyan dersler deil advenced kısmına geçicekler hızlıca afallayıp kalmayız işallah[hline]I'm da pain you tasted,
fell intoxicated.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon stajer yazmışım asistan diyecektim.ablam orda elektronik mühendisliğinde öğretim görevlisi.her yrd.doç. her işten anlıyacak diye bi durum yok.bildiğim kadarıyla computer networks dersine asistan giriyo.bi hoca giriyomuş gibi gözüküyo ama adam dersleri bırakıp gidiyor.zaten asistanın ders vermesi yasak üniversitelerde diye biliyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

derslere asistan girmesini neden yadırgıyorsunuz anlamadım ...
IU elektronık okuyom ...
bolumde 30+ prof ,doc vs var ...
adamlar cok ıyı bılıyorlar ama egıtmenlık vasıfları cok ust duzey olmayanlarıda var aralarında ...
ama asıstanların bazıları cıdden ıyı anlatıyorkı ...
uygulamaların lab ların tamamında asıstanlar calısır ...
yanı cok sey bılıp anlatamayan bır adamın dersınıze gırmesınden bılmek ısteyecegınız seyı bılen ve anlatabılen bırının gırmesı daha ıyıdır ...
kısının tıtle ı o kadar da onemlı degıldır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
Sosyal ağlarda paylaş

Delucian' a katılıyorum. Önemli olan dersi verenin titlesi değil iyi öğretip öğretemediğidir. Bizde de bir çok prof vardı onlarca kitap yazmışlar onu yapmışlar bunu yapmışlar ama asistan drse girdiğinde sevinçten gözlerimiz dolardı. Okulları derslere giren öğretim görevlilerin titlelerine göre sınıflayamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...