Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: Combata giriste chargela dalıp bas hamstingi, sonra berserker stance-mortal strike-cleave-whirlwind gibi kombinasyon yap kendine. Oynadıkça nerde ne yapman gerekiyorsa yapıosun, başta becerememen normal warrioru kağıt kalem bari getiriyim adam durucak zaten Adam durmicak tabi, orda sadece kullanması gereken özellikleri yazdım genellikle. Yani adamaı yakaladıgın an bunları gecir kafasına gibisinden.Adam fear mi attı hemen berserker rage ya da death wish, ya da blink mi attı hemen intercept ama bunlar zamanla oturcak iştek. E tabi lorrotar gibi nub bir mage gelirse düz vurarak da kesersin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla olay tamamen gear ben charge atıp 2 vurup mage kesen warriorda gördüm charge atıp 2 instant pyro yiyip !wtf diyen warriorda gördüm olay kağıt taş porselen mantığı birazda şans birde bs kas mace yap kendine mace stun olayı çok ama çok etkili axe sword filan yalan gibi [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 11:47 tarihinde, Lind3r0th tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 abi lockun yanına girdimi warrior agzını kırıyo fearlayamıon ki gitmiyo adam aciz kalıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Lock ile warrior yakaladı mı felguard charge CDdeyse ve DC de CDdeyse yapıcak çok fazla şey yok. Dotları doldurup beklicen sabırla ölmeyi. :) Allahtan çabuk öldüren bi class warrior birde aynı şeyi paladinle yaşadın mı acı çeke çeke ölüyorsun :) [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 12:15 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benim lock pve desto spec zaten FG yok dotta atamıyorum ben arada backlash çalısıo onu atıorum sonra bayılıyorum oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Açıkcası FGın charge olayını bırakamıyorum rogue korkusu yüzünden. Yoksa nerf gelmeden güzel pvp affliction bi denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla ben pve spec olmasına ragmen pvp dede egleniyorum cunku %30 crit var zaten critledim mi 4-6k arası vuruyo adam üzülüyo o dmgları görmek eglenceli oluo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Warrior ve rogue şu an için en belirsiz rakiplerim oluyor. Eğer rogueu ilk ben yakalarsam %90 alıyorum ama warrior abimin o stunları hamçökeleği falan olayı belirsiz kılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla bende insta fearda yok rogue çıkarsa tantuni warrior chargelarsa kuşbaşı yapıo. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 O zaman sana succbus verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 lock vs warrior direk warlockun spece bakıyo. SL/drainlife spec ve yüksek resilience inanılmaz zor bir warrior için. gerçi yine yüksek resilience ve hpli affliction da çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 onu sacrifice ediyorum shadow mage sayılırım işte ben. %15 shadow dmg verio ya. ondan absürd dmglar çıkıo pve de ownage. 8k felan vuruosun shadow priest felan varken şakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bılmıyorum garip işler 30 rogue yum 24 warrior kesiyor beni raat raat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 o warrior twinktir yoksa nasıl kesicek seni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 okudum muhabbeti bol bol =) kafamda bişeyler oluşmaya başladı teşekkürler. *trinket bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar