aydingun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sphere sorunsuz açılıyor client 2.0.3ile girerken connectingde kalıyor (yanıt vermiyor) ini deki ayarları dediğiniz gibi yaptım başka clientlarda denedim olmadı yardım edin pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 lütfen biri yardım etsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Baggio bana yardım edermisin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 acele yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 o zaman 2.0.3 ile bağlanma. www.dbsource.net/dbsource adresinden 2.0.0a versionunu indirmeni tavsiye ederim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 serverı görmemesinin client versionuyla ne alakası var.. login cfg ayarlarını yapamadın heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 veya tcp/ip ayarlrını yapmamış olabilirsin...[hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: TaZmAnYaK, 09 October 2003 22:36 tarihinde demiş ki: serverı görmemesinin client versionuyla ne alakası var.. login cfg ayarlarını yapamadın heralde ? senin söylediğin de doğru fakat connecting de takılmasının diğer bir nedeni ise version uyuşmamasıdır...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aydingun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 logincfg ayarlarını yaptım serverı girerken görüyor adını ama tıklalınca conneting de kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Baska Client versionlari dene. Sphere.ini de minimum client versionunu kac yaptın bu arada onuda kontrol et[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar