RaVena Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Arkadaşalr benim Ultimaonline Cd inde Sorun oluor ve uo yu yuklemıor şuan yuklu ama Bende Static0.mul ve Staidx0.mul var ama ben Landfix(Agac Patch) Yukledim Oyuna bi giriorum evler yok kapılar var faln bunları (Staidx0.mul ve Static0.mul)nerden download edebilirim(Orginal olanları)..?? Yardımınızı Beklıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Evlerin o sekilde gorulmesinin sorunun patch eksikligi olarak biliyorum ben yanlıs hatırlıyor olabilirim. Full Patchledinmi oyunu?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 eet patchledim.. yaa duzgundu zaten evler faln landfix i bi indirdim hersey maf oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ya Nasıl oldusa Yukluor Uo yu.. Tamm arkadaşlar Gerek Kalmadı Uo yu yeniden yukluom.. Ama Yinede Saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Landfix konusunda bir bilgim yok. statics0.mul 20.9 MB staidx.mul 4.50MB sabırım bulunur nette google da arat bi[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar