Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 deivid+edmar kesin gidior ozmn zico bırakmam deividi dese de. moriantes + adriano bence, 4 3 3 oynar fener ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 edmar, kiralanacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 serbest bıraksınlar o adamı kimseye bi hayrı yok deli oluyorum fm de de zaten kontenjanımı dolduruyodu dallama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 deivid mi? edmar iyi adam biraz güçlenirse iyi olur süratli teknik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 gözlerim doldu lan nickimi düzgün yazanlarda varmış ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hocam c/p diye bişi var allah allah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 olsun oda bi gelişme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 lorrotar şu mantığı aşın artık allahaşkına. zigiçin kaç maçını izledin. o beğenmediğin adam tüm dünya takımları tarafından her maç izleniyor. ben çok izledim adamın maçlarını ve bu takıma gelse onla beraber çağ atlar forvet. ama siz adriano ronaldo alıştınız iyice abi gelsin tabi ronaldo driano bende çok isterim sevinçten ölürüm ama şu var adamlar henüz ronaldo olamadı diye ezmeyin. bize mevkisine en çok faydayı sağlayabilecek olan adam lazım adriano ronaldo zigiç osman hüseyin farketmez. benim istediğim bu yoksa buyuk olmus kucuk olmus o kadar önemli değil. benim için Fenerbahçe önemli kim gelmiş kim gitmiş önemli değil en çok faydayı kim sağlayabilecekse o olsun. benim kızdıgım nokta şu zigicin adı ronald yada adriano değil diyede hemen böyle şeyler söylemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 valla bencede öle ama sunu herkes unutuyor ki zigiçe juventus 22 fiorentinada 20 milyon euro para teklif etmiş nedense bide söle bakın henry 24 milyon euroya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yarın 19 temmuz bakalım bende merakla beklıyoruım, nez-asena ikilisimi ***-*** yıldız futbolcularımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Nez-Asena ikilisi bile sahte cisse-tello ikilisinden daha iyi top oynar iddaa ediyorum ;) sen içini ferah tut yapcaz transferleri en kralından ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 umarım yaparsınız yoksa gelecek sezon ki transfer dönemine kadar baptista,ronaldo,adriano,şeva,carew topiclerini up lar dururum. ama yok alırsanızda önce tebrik eder, sonra çamur atarım. .. : adriano mu ? hem sırık hem melez, hemde fenere gelmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: nocom üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:18 [ özel msj ] yarın 19 temmuz bakalım bende merakla beklıyoruım, nez-asena ikilisimi ***-*** yıldız futbolcularımınocom çok konuşuyorsunda bak halı saha maçı varya gelsen bi görseknasıl top oynuyorsun ne kadar anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 sizin uplıcak topic de yok napıcaz rüştüyü mehmeti uplar dururuz artık... bu arada erkek adam renkli takım tutmaz diyordunuz noldu?? 360 derece :D gitde kendi derdinizle ilgilen biraz hadi bakim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 onu yapmaya çekiniolar, nabız yokluo uretıcı fırma, 2002 dekı kırmızı forma olaylarından sonra bunu bıraz zor yapar. ankaradayım ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yanlız alıyor muyuz kiralıyor muyuz o da var, kiralıyorsak tad alamam ben o adamdan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 of stifler tamam.şimdi oturup adrianoyla zigic i kıyaslıyamicam,kıyaslayan hayatını gözden geçirsin.herşey adamın kaç para ettiği değil.italyanlar enayiymiş bence.yada henry ucuza gitmiş.oynadığı futbola bak maçını izledin deme.adamın avrupadaki maçını oturup burda konuşmaya lüzum bile yok ki çok şahit olduk buna.ortega güzel oynuyodu harcandı adam türkiyede.fenerden değil bakın.hangi takıma gitse türkiyede harcanmaya mahkumdu o adam.türkiyede böle arkadaş.adrianoda gelse böyle.interde 25 atıyosa 20 maçta burda 10 ya atar ya atamaz.adriano atamazsa zigic hiç atamaz.he adriano gelmicekse ronaldo gelmiceksede gelsin madem zigic.adam nasıl harcanır vol 9 olarak filan çıkar heralde piyasaya.türkiyeye gelen transferlerde inan bana nasıl oynadığı değil kariyerindeki istatistikler daha çok ilgilendiriyo beni.çünkü türkiyede yıldız dedinmi istatistik yoksa adam zaten hayatının hatasını yapıcak buraya gelmekle.harcanıcak çünkü.herneyse yeter bu kadar.kim ne derse desin zigic türkiyede gelirde 3 sene filan sözleşme imzalarsa futbol hayatını bitirir.kafasınada 2 çakı girer zaten derbilerde tamam. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 01:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya zigici nereye alıyorsunuz da beğenmemezlik yapıyorsunuz hayret bişi.. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 lorrotar abi anlatamıyorum heralde iyi oku =) ben adriano ronaldo gelsin ölürüm sevinçten diyorum ama adamın adı ronaldo değil diyede böyle yapmayın. luca toni fiorentinaya 3.ligden geldi. biz bu adamı fiorentina almadan önce alsaydık taraftar olarak herkes asmazmıydı adamı ilk günden? ben sadece şu zihniyetimizi değiştirelim diyorum. Kim geliyorsa gelsin yeterki klube katkı yapsın bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: DoruK üye [şikayet et] § 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 03:11 [ özel msj ] ya zigici nereye alıyorsunuz da beğenmemezlik yapıyorsunuz hayret bişi.. hehşaçmalama sende ya adamın menajeri bile çok istekli fenere gelmekte diyor sende konusuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bende diyorumki o tip adamlar kulübe katkı yapcak tipler değil.40 yılda bi ortaya çıkarlar.biz tuncayla hakkımızı doldurduk.sakaryadan geldi oynadı gitti tamam bidahada gelmez öle biri =(. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:44 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Lorrotar bende şöle bi düşünce hakim bu zamanda bize başarıya aç genç ve yetenekli bir oyuncu lazım diye düşünüyorum carlos u aldın tecrüblei ve iyi bi adam forvete hızlı cabuk ve son vuruşları iyi olan genç ve başarıya aç birini alsan daha iyi olur.bi de zigiç çok iyi oyuncu kezmanlada iyi 2 li olur zaten kezman da çok istiyo senelerdir ligimizde omayan tarz bi oyuncu bence gel yararlı olur gibi 2. düşünce var kafamda yarın bakalım ortaya atılan 19,07 rivayetini görecez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya ben zigic gelmesin demiyorum.ama millet YILDIZ YILDIZ RONALDO ADRI derkende o adam gelirse hayal kırıklığı be abi.futbollla çok ilgilenmeyen adını bilmeyen vardır iyi oynuyo oynamıyo bumuydu yıldız derler hani. zigici önüme yıldız diye koyarlar diye korkuyorum.çünkü daha büyük beklentilerim var.itiraf ediyorum =(.yani yanlatabildim demi =).zigic gelsin gelmesin derdi değil önüme yıldız diye zigic koymasınlar.hele bide böle işte 19.07 de açıklicak filan o gün özel olarak yıldız açıklicaz deyip bide onu sölerlerse iyice rezil.o kadar beklediniz bumuydu olur bence [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:49 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Lorrotar 1.si dikkat ettiysen ismini doğru yazdım :)2.si zigiç i yıldız diye önüne koymayacaklardır onu alan takım eğer iyi oynatırsa yıldız olacak bi oyuncu üstünden çok iyi kar yaparsın ronaldoyu yada adriano yu kiralarsan ne olacak 1 sene bilemedin 2 sene sonra gidecek bize en az 4 senelik mukavele yapıp takımda da en az 3 sene gibi kalacak bi oyuncu lazım bunuda ronaldo yada adriano olarak yapamazsın.3.olarak zaten yönetim tutup ronaldo yada adriano yu getirecez demedi medyanın mok yemesi işte böle taraftarı heyecana sokuyor söledikleri adam gelmeyince taraftar üzülüyor hatta bazen galeyana geliyor misal gs nin gecen seneki transferlerinden sonra taraftarın tepkisi abi en güzeli zigiç gii adamlar bence basarıya aç yetenekli adamlar ayriyetten kezmanın çok da iyi arkadaşı ve daha 24 yasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yönetim getircez demiyo medyanın palayrası adriano filan evet ama taraftarın aklınada olurmu be belki gibi şeyler geliyo.ard arda traşı basınca medya illa ronaldo veya benzeri yıldızlar gelcek gerisi yalan gibi bi beklenti oluyo.en azından bende =/.yoksa zigic gelsin iyi oynuyo olabilir azimli genç bi yetenekte olabilir. sagol nickimi doğru yazdın =P [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:58 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar