xaty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bugün gördüğüm bir item'dan anladım ki serverdaki eşya özellikleri default değiller. (Itemlarda olabilecek özellikler, o özelliklerin olabileceği değer aralıkları, özellik sayısı vb.) Bu konuda bir tablo oluşturulup değerler bildirilirse sevinirim. Şurada UO'nun sitesinden orjinal halleri görülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hangi item? normal degerlerde, luck veya bastigin runic e gore degisir. min max proplar zaten belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ben lmc veren kalkan gördüm serverda şaşırdım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 LMC vermesi tamam hadi bi nebze de hem SC verip hem de FC+1 vermesi normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 degil, fc1 ve spell channeling bir tek major artifactlerde var. ayar yapilirken dusmus o item ve silinmis zaten. benim bildigim bu baska dustuyse bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Açıklama geldi zaten hemen :) Fast and Hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]http://forum.paticik.com/konu.php?id=183388&syf=son#sayfasonu[/spo] tartisildi, bug fixlendi. Iyi oyunlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 @Zegna: Şu item'ı görünce merak etmiştim durumu da şuan da o listedeki gibi default halindeymiş. Aydınlandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 evet o item zaten arcane shield ayarinda bisi. arcane shield 1000 de 0.1 le duser sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 düşme şansı o civarda birşey de doom yok burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 illshenar ve tokuno niye acilmiyor, runuo da hazir yok mu onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 olması lazım, ama açmıyolar. bare ordaki olaylar konsun, spawnlar filan, ya da direk açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 zaten az kişi oynuyor. bir de onlar açılmasın bence. iyi böyle :) orada bi spawn bolluğu var zaten. belli yerler silme aynı tip yaratık dolu. böylesi daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar