mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Soyle Amerikan usulu guzel biftek yapan fiyati cok pahali olmayan nereler vardir? whitehouse diye bi yer gordum guniz sokakta, orada biftek yemis olan var midir, nasildir orda?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 taksimde me gusta var biralı miralı ortam, bana biraz ters ama, içen arkadaşlar ortam istediği zaman oraya götürtüp, kendime t-bone steak ısmarlatmayı severim. gayet şahane yapıyorlar.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 :> bu arada pardon ankara demişsin.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 türkiyeye gelip amerikan usulu biftek mi yicen. git kebapçıya.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 simdi soyle aquila okul zamani amerikadayken canim kebap cekiyor, ankaraya donunce de biftegi ozluyorum heh
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 TGIFde filan vardır heralde, ama ankarada var mı bilmem, güzel mi onu da bilmem.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Biftek yanında Pinot Noir iyi gider. Ankara'da ikisini birden bulmak istiyorsan Kavaklıdere'ye gideceksin. Nene Hatun taraflarına.
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Soyle diyim efenim amerikan üsülü güzel yapan Bahçelide Papermill var yanındaki restorandada olması lazım ama bilemiyorum. Bunların dışında Kocatepe yanındaki Stingdede bi ara vardı bişiler ama uzun zamandır gitmedimç
Öne çıkan mesajlar