Messor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Dota 6.45 in anti maphack versiyonunu upload ettim. Denendi baya bi, çalışıyor. Map hack olanı belirleyip fatal yediriyor. Oyun sırasında kontrol ederken 3 saniyeligine pause yiyip ekranınız değişiyor, sonra kaldığı yere gidip 1 saniye sonra başlıyor. Şimdilik can sıkıcı geliyor insanlara ama alışınca sorun olmaz ki daha alternatif çözümler de gelir. -seek yazıp manuel aratabiliyorsunuz. -amh yazıp oto taramayı kapatabiliyorsunuz. http://rapidshare.com/files/43205289/DotA_Allstars_v6.45_AMH2a.w3x.html
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 www.dotaas.com Siteside bu . Böyle birşey yapılması güzelde sitede yazanlara baktım adamlar Official ayarlarıylada oynamışlar kafalarına gore heroları değiştirmişler. Buda map i oynanmaz kılıyor bence. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:15 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 dela patladi o zaman ya artik kill bile alamaz
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Official Sitesi açılırsa gösteririm açılmıyor suanda
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Some people have been asking questions about this so i decided to clarify it once and for all. A fake map named 'DotA v6.45 (And onwards) AMH' has been recently released to the public, claiming to have a fool-proof anti-maphack detection system built in it. This is not true. The map's built-in maphack-prevention system is extremely flawed - it does NOT catch many maphackers, and is extremely easy to bypass. All it succeeds in doing is giving the players who believe the sales pitch a false sense of security. In addition, it is extremely disruptive to gameplay in order to check for maphack, something which is also intolerable, considering how dynamic DotA is -- it could possibly cause the game to crash for innocent non-hacking players, falsely accusing fair players as maphackers and is generally annoying to play with, as the game pauses for considerably long durations in order for the maphack check to happen. As much as the idea of a no-maphack-environment sounds like a dream come true and we would want nothing more than to have that, all it really does in this case is harm the players who do play fair by decieving them into thinking they are secure when they are not, while providing an unstable playing environment. map hacking is something that can only be dealt with in a limited fashion with external tools like Blizzard's Warden, GGC, or Adam's Hollywood Hack to name a few. yani diyorki bu anti maphack diye sürülen versiyon maphackleri yakalama vaatleri veriyor, ancak çoğu zaman yakalayamıyor, hatta bazen maphacki olmayan oyuncuları bile oyundan düşürüp kötü bir durum yaratabiliyor. Tasvip etmiyoruz... kaynak: http://forums.dota-allstars.com/index.php?showtopic=153764
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Doğru söylemiş maphack gibi sorunlarda anti maphack programlarıyla çözülebilir. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 4 kişi, kişi başına 15 kere olmak üzere 60 kere denedi. MH açılanlarda yakaladı, diğerlerind bi sorun olmadı. Bu duyumlar artarsa gerek wepla, gerek eurobattle o zaman bakılır.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ilk çıktıgında resmi olmadıgı icin indirmemistim, simdi dota sitesinin acıklamasından sonra hiç indirmem
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 evet wepla forumlarına baktım. 2 Topic var ikisindede genel bir Şikayet var. http://www.wepla.com/viewtopic.php?t=13487 http://www.wepla.com/viewtopic.php?t=13160&start=20 1- Mh kullanmayanda fatal yiyebiliyor ( Kullanmayanıda kirletiyor ki zaten insanlar quitersiz bir oyuna hasret kaliyor malum turk telekom vs... birde bunun fatalını yeme riskimiz olursa dusunemiyorum) 2-Ben Mh i açtım yakaladığı fln yok diyenler var( yani %100 başarılı değil.Mh çalışıyor .Zaten bir sürü versiyonu var mh in) 3-Combat'ta gelen Pause'lar. ( İnsanları oyundan soğutuyor) Sanırım açıklayıcı olmuştur. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:10 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar