Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 [spo]esyalar toplanmis seninle birlikte anilar sacilmis odaya her yere. sevdigim o koku yok artik bu koku yok artik bu evde sen... kiyida kosede gulusun kaybolmus ne olur terketme yalnizlik cok aci bu renksiz dunyayi sevmistik birlikte sen... kadinim, kadinim, kadinim. hatirla o gunu karsiki sokakta seni optugumu ilk defa hayatta kollarimda benim ilk bahar sabahin sen... sonmus bakmis yillar, en masum (?) karanlik o ilik aydinlik yuvamiz sogunmus geceler bitmiyor agliyorum artik sen... kadinim, kadinim, kadinim esyalar toplanmis seninle birlikte anilar sacilmis odaya her yere. sevdigim o koku yok artik bu koku yok artik bu evde masamiz kosede oylece duruyor bardaklar bosalmis her biri bir yerde sanki hepsi hasret senin nefesine sen... kadinim, kadinim, kadinim bana birkatigin butun bu hayatin yasanan asklarin degeri yok artik ben sensiz olamam artik anliyorum sen... simdi cok cok yalnizim nolur kal benimle o kapiyi kapat elini ver bana disarida yalniz usuyorsun sen... kadinim, kadinim, kadinim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 loopa aldım, çalıyor yarım saattir. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 alkolü de loop a aldıysan sorun yok : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 o zaman biterim işte sdfsf (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ohoo kuru kuru dinlenir mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar