Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Selamlar... Geçenlerde sol elimde 1 uyuşma hissettim tam avcumun içinde.. Sonra parmaklara ve dirseğime kadar geldi.. 3 gün oldu iş temposundan doktor a bile gidip soramadım.. Üzerine yatmışımdır ondandır dedim kendimce.. Şuan sol kürek kemiğine kadar uyuşma ve karıncalanma hissi var.. Sizinde başınıza böyle sorunlar geldi mi? Doktora gitmem gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 of...telaşlandırmayayım yazsamda telaş yapacaksın zaten sol taraf fena, doktora görün bence hatta bence bekletme sağlıkosnuçta beklemeye gelmez [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 14:27 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Nasıl bir sağlık problemi bu? Biliyorsan söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 banada oluyo, üzerine yatmışsındır ben kolumun tamamen hissesleştiğini biliyorum kaç defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Doktora gitmeliyim.. :S 3 gün oldu.. :S Hala uyuşukluk devam edio ve gittikce yayılıo.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 geçmiş olsun, neymiş bizide haberdar et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ederim.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 3 gündür sol kolundaki uyuşma geçmedi diyosan vakit kaybetmeden bi doktora görün... gerçi ağrı yok diyosan pekte önemli olmayabilir ama yinede ne olur ne olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sigara, yağlı yiyecekler, sıcak havayla aran nasıl? damar tıkanıklığı olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sigara kullanıyorum, birazda kilo var.. Sıcaklarla aram pek bozuk.. Zaten korkum o :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kalp sıkıştırır aniden dikkat et bi anjiyo mudur angio mudur nedir ondan yaparlar anlarsın damar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yaş kaç? boy kilo kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kilo varsa, kolesterol trigliserit vs. damar tıkanıklıgı ya da pıhtı atmasından biri olabilir. tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 fistanın dediklerinden tut, sinirlerin uyuştuktan sonra kendini geri toparlama süresini çok uzatan sinir sorunlarına kadar bir çok şey mümkün. Tabi doktor değiliz hiç birimiz, hemen doktora git o yüzden bizden ne dinlesen boş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Yaş 23 Kilo 92 Boy 1,78 Işyerindeyim bakalım acil e gitcemde doktorlar pek bişey yapcaklarını sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bişi yaparlar. bi kan alırlar tahlil vs. bi coraspin bide kas gevşetici yazar gönderir, sonra tahlil sonuclarını almaya gidersin bakarlar vs :D geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 1 saat içinde çıkarım bende giderim acil e umarım ilgilenir doktor yoksa kavga ederim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sol taraf kalp ile ilgilidir, hemen görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Beyinde olabilecek bir tümörden tutunda psikolojik rahatsızlıklara kadar geniş bir yelpazede yer alıyor anlattıkların. İki uç nokta bunlar. Adam akıllı birine görünmende fayda var. bkz: kardeşimin beynindeki habis tümörü 1 sene boyunca tespit edemeyen gerzek doktor. bkz: üç senedir sağ elini tam anlamıyla kullanamayan kardeşim. bkz: psikolojik bu sorun denilerek hayatı piç edilen kardeşim. İhmal edeyim deme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bjork savsaklama acilen bi kontrol ettirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 toktora git kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Boyun fıtığıdır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 arkadaşlar benimde sağ elimde serçe parmağım, bazende yüzük parmağımla beraber ikiside uyuşuyor nedeni nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bura acilmi yaw:D, doktora gidin işte sakat bişey çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clubber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sol kol sakat...sol kol uyuşması kalp krizi belirtisi olabilir bazen...onn için stresten heycandan uzak durun beslenmeye dikkat edin...bn strese girince sol kolum uyuşuor genelde kalbim yerinden fırlicak gibi oluor ordan biliorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar