Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 nolucak benim halim? sabah bilgisyarı bi açtım abim mal etmiş bilgisyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 geri al geri sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kapalı abi o olay bende, bilgisyarda exe dosyalarının neredeyse tamamı gitmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abicim exeleri geri getirmemizi mi bekliyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ben tüm exeleri upload edeyim rep vereceksen diyip eski geyiği başlatasım geldi vazgeçtim sonra =) sistem kurtarma disketi hödösü bul bir yerden şansını dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 valla onun artık formattan başka çaresi kalmamış gibi duruyor. Yalnız bişey daha var, tüm exeler yalan olduysa vindoz nası açılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hehe attım formatı saolun yine de. abi anlamadım nası bişey. o anda çalışan exe'ler hariç, tüm exe dosyaları kaybolmuş.netlimiter fln. mal abim google aracılığıyla warez aradığı için mal etmiş bilgisyarı. neyse biligsyar ferahladı ama 7 saattir toparlamaya uğraşıyorum. garip bi virüssel vaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 O saçma trojan/spyware/virüs neyse artık, bana da girmişti bi keresinde. Farkına varmıştım da antivirüsle temizliyemiyodum, antivirüs programının bikaç exesini silmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar