Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 nolucak benim halim? sabah bilgisyarı bi açtım abim mal etmiş bilgisyarı
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 kapalı abi o olay bende, bilgisyarda exe dosyalarının neredeyse tamamı gitmiş!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abicim exeleri geri getirmemizi mi bekliyorsun =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ben tüm exeleri upload edeyim rep vereceksen diyip eski geyiği başlatasım geldi vazgeçtim sonra =) sistem kurtarma disketi hödösü bul bir yerden şansını dene..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 valla onun artık formattan başka çaresi kalmamış gibi duruyor. Yalnız bişey daha var, tüm exeler yalan olduysa vindoz nası açılıyo?
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hehe attım formatı saolun yine de. abi anlamadım nası bişey. o anda çalışan exe'ler hariç, tüm exe dosyaları kaybolmuş.netlimiter fln. mal abim google aracılığıyla warez aradığı için mal etmiş bilgisyarı. neyse biligsyar ferahladı ama 7 saattir toparlamaya uğraşıyorum. garip bi virüssel vaka
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 O saçma trojan/spyware/virüs neyse artık, bana da girmişti bi keresinde. Farkına varmıştım da antivirüsle temizliyemiyodum, antivirüs programının bikaç exesini silmişti.
Öne çıkan mesajlar