ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Belki işinize yarar diye düşündüm çok mutlu mesut kullanmaktayım...Hem biri arama yaparsa bulunsun ^^ http://onlineclock.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hmmm çok orjinal bi fikir yanlız hemen linklerim arasına koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 başarılı. Lakin sesi değişmiyor mu, biraz sinir bozucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 net kopupta biz kalkamazsak yalan oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Sakat ya elektırık gıder net gıder Türkiye sonuçta burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 gece bilgisayarı açık mı bırakıcak uyanmak için? hepinizin cep telefonu var sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 benim bilgisayarim 24 saat acik mesela :) fazladan bir alarm zarar vermez benim gibi zor kalkanlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Scheduled Tasks ve istediğiniz bir mp3, çok daha güzüel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 benim cep telefonum yok mesela şu an.. pc'de hep açık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 niye kapatmıyonuz bilgisayarınızı yav :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bi ara telefonu arkadaşta unuttuğumda aramıştım bu tarz programları ama evet seçtiğin bi mp3 le kalkmak daha güzel bence de :) Gerçi sabahın köründe hangi ses olursa olsun seni kaldıran rahatsız oluyosun da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 evet o yüzden ben müzik koymuyorum telefona, uykumun bölünmesinden nefret eden biriyim ama kalkmak zorunda oldugum için de alarma ihtiyacım var, cep telefonunun o alarm sesini bi kere radyoda duymustum da acaip sinirim bozuldu hemen degistirdim kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 24 saat acik pc cunku upload/download mevzulari oluyor. torrent kullaniyorum. said: ama evet seçtiğin bi mp3 le kalkmak daha güzel bence de :) uyanmanin güzeli olmaz :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:30 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ceptelefonu alarmı var zatn boyle fantezıye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 elektrikler kesilse sıçtınız yani gitti öss gitti finaller hadi geçmiş olsun. anlatırsınız sonra hocam elektrik gitti uyanamadım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Atomic alarm clock diye bişi var. Bende onu tavsiye edem ancak benimki program :) Windowsun kendi saatinin görünümünü şık bişi yapıyo çeşitli skinleri var. Google amcada cracklen beraber bulabiliriz. Crack kullanmak ayıp ve sakıncalıdır ayrıca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar