Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Neden herkes Zarek'e yükleniyor ? Ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi bi insan ağzından çıkanı kulağı duymuyorsa,herşeye muhalefet olma gereği hissediyorsa diğer takıldığı forum ortamlarında bile dışlanıyorsa,benim kız kardeşime küfür edebliyorsa o zaman herkez yüklenir yani he bide olur olmaz ayar verdiğini zannedip ayar yiyorsa her türlü saçma sapan topic açıyorsa bide utanmadan hala konusuyorsa yüklenilir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yeni nesil polat alemdar kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bi link falan bişey versenize, şu aşağıdaki kilitlenen konu hariç bariz ondan öncede birşeyler var çünkü adam yazar yazmaz laflar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi istediğini sölesin umrumda değil ama kız kardeşim hakkında konustuğu halde yörünge dışı değil ben bunu anlamıyorum.bide bana üslübün nasılsa öyle cevap alırsın delikanlı falan diyo o zaman iyice cinnet geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 belirli bir topic yok.her topicde vardır illaki :) net ortamında ne ciddiye alıosunuz garip garip insnaların mesajlarını.bırakın takılsın.belli adam sanal bir hayat yaşıo yani :) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 06:38 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 http://www.oynasana.com/forum/g2758221al bu paticik dışı bi link bak adamlar ne yazmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: abi istediğini sölesin umrumda değil ama kız kardeşim hakkında konustuğu halde yörünge dışı değil ben bunu anlamıyorum.bide bana üslübün nasılsa öyle cevap alırsın delikanlı falan diyo o zaman iyice cinnet geçiriyorum. nerde oldu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 zarek'in varlığı yeter bu forumda pek görmezdim ama geçirebileceği evrim açısından bu referans olur: http://www.oynasana.com/forum/m266518/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 daha demin kilitlenen topicte bide suçluymusum gibi uyarı yedim ve postlarım silindi ona üzülüyorum ya bide adamı rencide etmemek için yazdığım seylere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ya bende bi kere bursalılara top denince dellenmiştim, ama ben suçlu olmuştum. boşver oluyo öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: 5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum. 6. oldu dilek. kader mi şans mı şanssızlık mı. dışardan bakınca herkes özeniyor adın sarıcıya çıkıyor fln ama içten bilince hatunların ne tuhaf kaprisli filan olduklarını için bunalıyor. allah'tan hayatımın aşkı dilek var artık. umarım herkes bir gün bulur ama bu kafayla zor. çıkın osn'den biraz dolaşın sağda solda. hadi bakalım gençler. jöle kafa olup dolaşmayın ama iki tane çakasım geliyor jöle kafalara. ayıp lan o kadar jöle sürülür mü ? o kafayla bulamazsınız tabi. dışarı adam gibi çıkılsın, saçlar adam gibi yapılsın. saygılarımla. şu doğru ise bende travesti oluyorum ya ama hayran kaldım hayal gücüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ferrari'sini yaz başında servise vermişti zarek ama trafikten dolayı helikopter kullanıyomuş bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 zarek playboymuş ta haberimiz yokmuş arkadaş olalım zarek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: 5'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılıyorum.abi bide böle bi hatun yok ya bu kadar nitelik bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hem sarışın hem zeki ? O.o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 aket o daha demin msn de demise666 bana verdi aynı tepkiyi dsadsad [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 06:51 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Ayni seyi msnden luciye yazdim aket :D http://www.oynasana.com/forum/g2758221 Bi de burda nick zarekc, sonrakinde zarekd. Hadi burda uye alimi yok da, ordakiler naapsin alfabeyi sayacak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 adam efsane yanlız ya idol herif ya bi insan nasıl her girdiği ortamdan bu şekil dışlanır :) oda bi marifet tabe 'dir sarışın mavi gözlü zengin güzel zeki hatunlarla takılan adam yapar dsadsafdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bence net ortamını ciddiye alan o değil sizsiniz yani adam gayette dalga geçiyor net ortamıyla siz ciddiye alıyorsunuz.. Yok yani adamı tanıdığım falan yok sizi de tanımıyorum zaten ama böyle görüyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 @lucy Yanliz degil yalniz. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 06:55 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: bence net ortamını ciddiye alan o değil sizsiniz yani adam gayette dalga geçiyor net ortamıyla siz ciddiye alıyorsunuz.. Yok yani adamı tanıdığım falan yok sizi de tanımıyorum zaten ama böyle görüyorum yani... valla cafe frepen arenaya çağıran oydu..gel de ciddiye alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 istanbuldamı bu cafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 istiklalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 istiklal demi? ben bidha taksime adım atmam lan adam oranın bile hayasını suyunu değiştirmiştir. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 07:13 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar