Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Üniversite

CaNNi

Öne çıkan mesajlar

Yabanci bir ulkede universite egitimi almak olayina sadece egitimde kalite seklinde yaklasma, baska bir kultur taniyacaksin, ogreneceksin. Ozellikle bu ulke amerika olursa sana ispanyolundan japonuna muhattap olacaksin, hatta bazen ulan bu ulkede amerikali yok mu diye dusuneceksin. Saka gibi gelebilir ama en buyuk artisi bu..

Maliyetine gelince, okul masraflarina kafadan ayda $2500 ekle. Tabi bu hangi eyalette yasamaya calistigina da bagli.. azalabilir veya artabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler
üye § 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:41 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Benim babam da memur, ama keşke imkanım olsa da para basıp Bilkent'te, Sabancı'da, Koç'ta okuyabilseydim.

hadi koç ve sabancı'nın yıllık ücretlerini biliyorum da bilkent'i olaya neden dahil ediyorsun iş paraysa istanbulda bulunan bir çok kıytırık universite bilkent'e yakın ücretler alıyor hatta bazıları daha fazla bilip bilmeden zan altında bırakmayalım insanları. her özel uniye giden de altında porsche ile gezmiyor bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ışık/doğuş falan onların %50 burslularına girebiliyorum. yurt parası yemek parası derken yıllık 22-23 civarı bir şeye denk geliyor. Bilkent'i de hesapladım yaklaşık aynı hesaba geliyor. E bilkent mi ışık mı? Kıyaslamaya gerek yok sanırım. O yüzden bilkenti düşünüyorum bu sene.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkent konusundakiler efsane degil , gercek. Ilk acildigi yillarda o sekilde idi, okulun cogu 2+4 = 5 seklinde dolasan , okulu panayir alani sanan, ne yaptigini bilmeyen tipler ile OYS de top cekmis, bilincli tipler ile doluydu.

Sonradan bu bir dengeye geldi Allaha sukur. Su an cinnop gibi bir universite.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Bilkent konusundakiler efsane degil , gercek. Ilk acildigi yillarda o sekilde idi, okulun cogu 2+4 = 5 seklinde dolasan , okulu panayir alani sanan, ne yaptigini bilmeyen tipler ile OYS de top cekmis, bilincli tipler ile doluydu.

cok normal ilk seneler oyle olmasi,sonucta yeni acilmissin,niye gelsin ki az cok bisey yapan adamlar.Iyi yapanlari parayla kandircan,gerisi de bos durmaktansa bi okula gidiyim diyen tipler olcak. Ondan sonrasi okula bagli tabi,ne kadar yatirim ve reklam o kadar iyi uni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...