Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 benim babam isci memur... cok iyiymis lan yalniz. dela yaninda di mi olm boyle lame seyler anca ondan cikar sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Yabanci bir ulkede universite egitimi almak olayina sadece egitimde kalite seklinde yaklasma, baska bir kultur taniyacaksin, ogreneceksin. Ozellikle bu ulke amerika olursa sana ispanyolundan japonuna muhattap olacaksin, hatta bazen ulan bu ulkede amerikali yok mu diye dusuneceksin. Saka gibi gelebilir ama en buyuk artisi bu.. Maliyetine gelince, okul masraflarina kafadan ayda $2500 ekle. Tabi bu hangi eyalette yasamaya calistigina da bagli.. azalabilir veya artabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben anladım zarekin popularitesini kıskandı cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: benim babam isci memur... cok iyiymis lan yalniz. dela yaninda di mi olm boyle lame seyler anca ondan cikar sfsdf tabi lan beraber tüketiyoruz sdfdsg zarek kim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Dela'nın fakei falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ok gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 20000 euro verebilen kim varsa yıllık yurtdışında bir okula,düşünmesin türk üniversitelerini gitsin yurtdışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: Prawler üye § 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Benim babam da memur, ama keşke imkanım olsa da para basıp Bilkent'te, Sabancı'da, Koç'ta okuyabilseydim. hadi koç ve sabancı'nın yıllık ücretlerini biliyorum da bilkent'i olaya neden dahil ediyorsun iş paraysa istanbulda bulunan bir çok kıytırık universite bilkent'e yakın ücretler alıyor hatta bazıları daha fazla bilip bilmeden zan altında bırakmayalım insanları. her özel uniye giden de altında porsche ile gezmiyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ben ışık/doğuş falan onların %50 burslularına girebiliyorum. yurt parası yemek parası derken yıllık 22-23 civarı bir şeye denk geliyor. Bilkent'i de hesapladım yaklaşık aynı hesaba geliyor. E bilkent mi ışık mı? Kıyaslamaya gerek yok sanırım. O yüzden bilkenti düşünüyorum bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kralsın alcadras bekliyoruz sads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oo alcadras gel buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 açılın, pis geliyorum sdf. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:40 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bu arada Kingpin, Ben Kalite açısından bu üçünü görüyorum. Yoksa hiçbir şekilde özel ünide okuyacak durumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: 20000 euro verebilen kim varsa yıllık yurtdışında bir okula,düşünmesin türk üniversitelerini gitsin yurtdışına JsH yurtdisinda hangi universitede okudun da boyle kesin bir yargiya vardin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kingpin, yillik ucretten falan dokundurmussun da, Sabanci burslu burssuz ayriminin asla olmadigi bir okul, Bilkent'in de baya bi kotu unu var o konuda hatirlatirim yani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben yapiyorum burslu burssuz ayrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben bilim adamı mühendis ayrımı yapıyorum. tübitak da yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 penth bilkent te okumasam inanıcam bu dediklerine de zaten bu efsaneleri uyduranlar bilkent dışındaki insanlar yok öyle bişey hatta ek$i de bilkent efsaneleri adı altında bir başlık var orda yazıyor hepsi :) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bilkent+efsaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Walla onu bunu bilmem de.. Naparsanız Yapın Okan üni ye gelmeyin..görüşmeyelim..yakmayın .. Çince olmasa çekilcek dert değil yemin ederim..Binaların içi boş adamlarla dolu..Böle eğitim kadrosuna öle bi öğrenci vermişler ki..içim yanıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Abi isimden kaybediyo zaten, Semih Cumhuriyeti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 okan universitesi apartman universitesi değil mi zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bilkent konusundakiler efsane degil , gercek. Ilk acildigi yillarda o sekilde idi, okulun cogu 2+4 = 5 seklinde dolasan , okulu panayir alani sanan, ne yaptigini bilmeyen tipler ile OYS de top cekmis, bilincli tipler ile doluydu. Sonradan bu bir dengeye geldi Allaha sukur. Su an cinnop gibi bir universite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Okan uni kurtköye taşındı galiba ordaki kampüsü falan nası acaba :) acıbadem çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: Bilkent konusundakiler efsane degil , gercek. Ilk acildigi yillarda o sekilde idi, okulun cogu 2+4 = 5 seklinde dolasan , okulu panayir alani sanan, ne yaptigini bilmeyen tipler ile OYS de top cekmis, bilincli tipler ile doluydu. cok normal ilk seneler oyle olmasi,sonucta yeni acilmissin,niye gelsin ki az cok bisey yapan adamlar.Iyi yapanlari parayla kandircan,gerisi de bos durmaktansa bi okula gidiyim diyen tipler olcak. Ondan sonrasi okula bagli tabi,ne kadar yatirim ve reklam o kadar iyi uni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 penth doğru söylüyor. bilkent'te sırf mayıs ayında tam 8 tane bursluyu toprağa gömüp taşlandı. ilke, her bilkent efsanesini ciddiye alıp kötü ün olarak ansaydık, okul ferrari hurdalığı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar