nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 telefonu açımca karşıma rte cıktı, miting için haber werıodu ahaha ya ne günlere kaldık, ne hakla beni rahatsız ediyor bu ? şikayetim var arkadaş .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Nası yani ses kaydı falan diil direk kendisi mi aradı O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kendisi arar mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: AutolycuS üye [şikayet et] § 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:22 [ özel msj ] Nası yani ses kaydı falan diil direk kendisi mi aradı O.obu yorum rte nin gençlerimizin beyinin vaatleri ile nasıl yıkıdığının göstergesidir dassaf [spo]rte:sizi arayıp mitingi haber verecem=iron+vaad :D:D[/spo] [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 12:28 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 beni de arasa ya, bişi dicem içimde kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ehehe oy için yaparlar walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kayseri : kapimiza CHP 1. sira milletvekili adayi geldi tokalasmak icin "oyunuzu bekliyoruz" dedi. Oyumu burda kullanmiyorum dedim, yine de "CHPye verin o zaman !" seklinde bi ekleme yapti. o da guzel. (hayir ben kayserili degilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 CHP bu konuda daha başarılı sanırım; listelerinde adaylarının cep telefonları var. Aramaya gelince, yetişemez yahu? Otomatik fln olmasın? Hem ana avrat düz giden çıkabileceği gibi, laf eden yada tepki gösterende baya kişi olabilir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bikaç gün önce okumuştum ben de bunu gazetede.. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar