Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bilgi almak istiyorum okuyanlardan. Burslu ya da %50 falan artık tutanlardan düşünüyorum bilgisayar ya da elektronik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 tavsiyem bölüm değil üniversite seç doğuşmuş ışıkmış geç bunları(okuyanlar alınmasın da bi itüyle kıyaslanamaz)...üniversite içi yatay geçişleri düşünebilirsin.ha tutmuyosa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 doğuş sokak çocuğu ayrıca şarkıları çirkin. ışık daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Işık Üniversitesinin mühendislikleri için çok iyi diyebilirim sadece zaten genelde sadece müh. doluyor işletme iktisat felan bomboş.Müh. rektörüde hocalarıda süper yani hayır bizim okulun vakfının ünisi bize kusturacak kadar tanıttılar ordan biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 doğuş berbat.. ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 4 sene falan doğuştaydım, sonra ayrıldım, rezil okul. Eğitimi iyi derlerde üniversite dediğin kampüsü olur, aktiviteleri olur. Ot gibi geçmez zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: doğuş sokak çocuğu ayrıca şarkıları çirkin. ışık daha iyi asdadafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 doğuş aktivite özürlüdür ama mühendislik seçiyorsan zaten aktivitesizliği zoraki seven birisin,doğuş elektriği iyi fakat aşırı zor.senede bir elin parmaklarını geçmicek kadar mezun verir,bunun nedeni başında elektrik dekanlığında Cem Göknarın bulunması.iyi yönüde var tabi,adam itü elektrik hocalarının bir kısmını taşıdı doğuşa. bilgisayar dersen eğitim kültür ve khastan iyi ama istanbul ticaret kadarda güzel değil tabiki.ayrıca ders programı direkt itü kopyasıdır,o yüzden gereğinden fazla elektrik/donanım dersleriyle uğraşırsın. ışıktada okuyan arklarım var ama onlarla fazla muhabbet şansım olmamıştı,yinede genel olarak aşırı şikayetçi bir yanları yoktu elektrik mühliğinde.bazı dersleri anlamadan dahi geçebildiklerinden yakınmışlardı sadece. daha spesifik soruların varsa okuyanlarla temasa geçip öğrenebilirim,başarılar [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 02:01 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 11 senem doğuşta geçti şimdi bilgisayar mühendisligi istiyorum doğuş mu ışık mı diye de ben sorayım.. ama sosyal etkinlik olayının olmaması %100 doğrudur benden tecrübelisi de olamaz :D biz 1. sınıftayken bi geyik yoktu üniversitede mi olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ışık 4 sene önceki kadrosu çok iyidi. mühendisliklere çok önem veriliyodu falan şimdi bi ilginç oldu. gerçi mezun olanlara bakıyorum hepsi hakkıyla iyi yerlerde. tanıtım günlerimiz var gel istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Selam sevgili din kardeşlerim; Allah'ın izniyle dilediğiniz üniversitelere yerleşmenizi dilerim, hayırlısıyla. Eyvallah saygı değer din kardeşlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 WTF? Siyaset yeri burası değil pardon da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 doruk git aptal saptal mesajlarını başka yerde kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Doruk sanırım Işık Üniversitesini fethullahla baglantılı falan sandın?Degil cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Bugün gittim Doğuş Üniversitesine bikaç yetkili kişiyle konuştum bilgisayar mühendisligi de dahil olmak üzere çoğunluk eğitim kadrosu itü'den geldiğini ögrendim hatta doğuş kapansa tabela değiştirip itü yazarız diye bi espiri yaptı bitanesi tepki veremedim doğal olarak ama olsun ben doğuşa gireyim.. teşekkürler yine de ilgilenen herkese :) bu arada doruk sana büyük bi wtf yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 tamam yav kızmayın dün o moral bozukluğuyla içmişim biraz her topike dalmışım bu topikle ilgisi yok kusra bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yanliz evet onu belirtmek zorundayim ISIK universitesinin kesinlikle fettullahla alakasi yoktur. aksine feyziye mektepleri vakfi ataturkun de ilk ogretimini gorduu okulun vakfidir. maslakta isik ev falan var lokal tarzi bi yer. karismasin kafalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar