Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğuş/Işık

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Işık Üniversitesinin mühendislikleri için çok iyi diyebilirim sadece zaten genelde sadece müh. doluyor işletme iktisat felan bomboş.Müh. rektörüde hocalarıda süper yani hayır bizim okulun vakfının ünisi bize kusturacak kadar tanıttılar ordan biliyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

doğuş aktivite özürlüdür ama mühendislik seçiyorsan zaten aktivitesizliği zoraki seven birisin,doğuş elektriği iyi fakat aşırı zor.senede bir elin parmaklarını geçmicek kadar mezun verir,bunun nedeni başında elektrik dekanlığında Cem Göknarın bulunması.iyi yönüde var tabi,adam itü elektrik hocalarının bir kısmını taşıdı doğuşa.

bilgisayar dersen eğitim kültür ve khastan iyi ama istanbul ticaret kadarda güzel değil tabiki.ayrıca ders programı direkt itü kopyasıdır,o yüzden gereğinden fazla elektrik/donanım dersleriyle uğraşırsın.

ışıktada okuyan arklarım var ama onlarla fazla muhabbet şansım olmamıştı,yinede genel olarak aşırı şikayetçi bir yanları yoktu elektrik mühliğinde.bazı dersleri anlamadan dahi geçebildiklerinden yakınmışlardı sadece.

daha spesifik soruların varsa okuyanlarla temasa geçip öğrenebilirim,başarılar

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 02:01 tarihinde, _-_ShadowSong_-_ tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gittim Doğuş Üniversitesine bikaç yetkili kişiyle konuştum bilgisayar mühendisligi de dahil olmak üzere çoğunluk eğitim kadrosu itü'den geldiğini ögrendim hatta doğuş kapansa tabela değiştirip itü yazarız diye bi espiri yaptı bitanesi tepki veremedim doğal olarak ama olsun ben doğuşa gireyim.. teşekkürler yine de ilgilenen herkese :) bu arada doruk sana büyük bi wtf yolluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...