Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bu gün gitar çalarken sağ bileğimi inciltmişim(penayı tutan elinki). Berbat ağrıyor ama göz önünde duran, dokununca bağırtan bir yeri falan yok, sadece kesintisiz ağrıyor. Biliyorum, burada doktor yok - zaten haftasonu geçmezse doktara koşarım hemen ama şimdi, uyumadan önce ev imkanlarıyla yapmamı önerebileceğimiz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 agrı kesici iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 voltaren ya da bengai gibi bi kas gevsetici merhem varsa onla ov iyice, sonra bandajla, ya da esarp gibi birseyle sar ki sicak tutsun. baska yapilabilecek birsey gelmedi aklima valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Lan... Şu an kahkahalarla kendi salaklığıma gülüyorum. Cidden aklıma gelmedi. Gidip yutayim bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 reca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bir tane kalmış sadece - işe yarasa bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 git sargı bezi bide dikloron jel al eczaneden.koluna sür sar.her gün 1 kere sür sar dursun öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Evde sargı bezi, merhem falan yok(eczane de bulunmaz bu saatte) ama bir eşarp sararım. Sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 En iyisi kas gevşetici merhem almak'ta Saat malum . Klimadan olabilir benimde agrıyordu 2 gün önce heralde çatladı fln dedim.Merhem sürdüm öbürsü gün birşey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Vardı stüdyoda klima, üşüdük hatta. Sağolun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bilek bölgesini ilgilendiren işler yapanlarda gelişen bir bilek fıtığı var. gitar çalmak, balık tutmak, aşırı klavye başında durmak vs hepsi zararlı. dikkat edin kendinize. (zararlı derken, yapmayın demek istemiyorum. çalın, tutun, durun vs ama dinlendirin. düzenli olarak bilek egzersizleri yapın, eklemleri zorlamayacak şekilde.) [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 23:51 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yat uyu :) ben gereksiz ilaç tüketimine karşıyım. çok rahatsız etmiosa, ya önemseme yada uyu.. eğer çok ağrıyorsa ilaç al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar