Fly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 @Redogski bak hocam saat 12,32 rica etsem ablan nerde ise hızlı bi şekilde alıp ablanıda aldıktan sonra en yakın köprüden atalar mısın :D:D: nedeni ise ;ablan bu espiriyi yaptığı için sende bu espiriyi utanmadan bizle paylaştığın için atla pls :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 benim acımı sizle paylaşayım istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 abi acıyı çekmişinde bize neden çektiriyorsun anlamdım ki? allah allah git tek başına yaşa acını bide bişi soracam sen bu leke ile nasıl yaşayacaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 owl you noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 varsın olsun birde lekemiz olsun asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 gecen kafeye avustralya(yanlış yazdım herhalde) ufak bi çocuk geldi çocuğa sorduk boşver ne demek falan empty give çok acı bi durumdu o an soda içiyodum en son soda kulağımdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 [spo]empty give [/spo] [spo]ahahaha[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahahahaha o değilde bi arkadaşa sordum baykuşun ilgilizcesinei adam ne dedi ciddi ciddi şok oldum :D AnıL says: baykuşun ingilizcesi ne? Çınar says: manbird, AnıL says: aahahaha senin durumun daha vahimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 anıl sen çınarı camdan yukarı at sonra tutma düşsün ölmesin sakat kalsın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 o değilde ben yeni anladım espriyi sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 öeh :) bi de ingilizce gg olmuş burda :P asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Anıl yeter artık burama[Kafama] geldi geçti bile dayanamıyorum anlamıyomusun ühühühühühüh =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 empty give iyiymiş asfsdmşkmdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ingilizce kursunda ilk aylarda empty give derdik biz ciddi ciddi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: ha? votka içen benim sana noluyo be Ardeth, sürekli votka içer halde görüyorum. Haliyle canım istiyor heahahe. Bu votkanın kaynağı nedir aydınlatır mısın bizi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Ulan gece gece güldürdünüz ya beni... =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bi arkadasta boyle bi espri yapmisti. kalem neden yere dusmemis gibi bir sorunun cevabi olarak "pilot kalemmis" demisti. tam hatirlayamiyorum soruyu. espiriyi yapan arkadasta aldigi olumcul yumruklardan dolayi hatirlayamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 nluooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar