Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Carlton Cole Beşiktaş'ta Kara Kartal, West Ham'ın siyahi forveti Carlton Cole ile anlaştı. Nijerya asıllı futbolcu yarın siyah beyazlıların Avusturya kampına katılacak. Cisse'yi alarak taraftarını ayağa kaldıran Beşiktaş'tan bir transfer bombası daha. West Ham United'ın forveti Carlton Cole, Beşiktaş'ta. Ertuğrul Sağlam'ın forvet istemesiyle harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, West Ham'lı oyuncunun işini bitirdi. Yarın Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak olan Cole, 24 yaşında. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme yapılacağı belirtildi. 1.91 boyundaki forvetin özellikle hava toplarında çok iyi olduğu dile getiriliyor. 2001 yılında Chelsea'ye 5 yıllık imza atan Cole, etkili fiziğiyle de dikkat çekiyor. *** Cole bombası Avusturya kampına yarın katılacak olan yıldız oyuncu ile Kartal 3 yıllık anlaşma yapacak. FORMA GİYEMEDİ BEŞİKTAŞ, West Ham'ın genç forveti Carlton'ı renklerine kattı. Ertuğrul Sağlam'ın forvet istemesiyle harekete geçen siyahbeyazlı yönetim, İngiliz kulü yetkilileriyle temasa geçti. Yapılan uzun görüşmeler sonucunda da iki kulüp her konuda anlaşmaya vardı. Yarın Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak olan Cole, 24 yaşında ve 1.91 boyunda. 2001'de Chelsea'ye 5 yıllık imza atan futbolcu, bu takımda fazla forma şansı bulamadı. NİJERYA KÖKENLİ 2002'DE Wolverhampton Wanderers'a kiralanan siyahi yıldız, 7 maçta tek gol attı. 2003 sezonunda da Charlton Athletic'e ve-rilen Cole, 21 maçta 4 gol kaydetti. 2004'te bu kez Aston Villa'ya kiralık gitti ve 27 maçta 3 gol kaydetti. 2006 sezonunda transfer olduğu West Ham United formasıyla 17 maçta 2 gol atabildi. İngiltere U21 Takımı'nda 2003-05 yıllarında 15 maçta 4 gol kaydeden Cole'un kökeni Nijerya. not : fotomaç gazetesinden alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 şöyle konulara neden başlık açılır anlamş değilim.. fotomaçın haberi hemde baştan sona kadar palavra. gerçek bile olsa o adamın beşiktaşa bi faydası olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yok fenerde oynamamıs adamı almaz bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ya fotomac baslıkları açıp durmayın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 palavra mı? hehe kampa katıldığında görürsünüz. benim laflarımla bana gelmeyin. fotomaç başlıkları açmayınmış. carlton cole'u ne kadar tanıyorsunuz ki faydasız olacağını düşündünüz hemen? şu yorumu yapanlara tek kelimelik güzel bir cevap var hem de cuk oturuyor ama sonra şikayetler gırla gidiyor boşveriyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 fotomaç zamanında ronaldiyonun fenerde olduğu idda etmiş bi gazete.. şimdi resimleri buraya koydurtma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ayrım yapabilmeyi becerebilmek lazım bazı konularda. Carlton Cole diye tanımadığım bir adamın Beşiktaş'a gelme ihtimalinin, Adriano'nun, Ronaldo'nun FB'ye gelme ihtimalinden daha yüksek olduğu gerçek. Ayrıca haber bana hiç yalan gelmedi açıkcası. 3 yıllık anlaşma imzalanacağı ve yarın kampa katılacağı söyleniyor. Abartmayın bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 harbi iyi topçuymuş 5 yılda 14gol atabilmek herkese nasip olmaz. Mario Berk abimize bu oyuncuyu reinada falan söylediler herhalde. inşallah iyi çıkar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 celal kolt costu birkere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 13-14 ay öncede bu transfer konuşuluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 nocom gıt nestayı getir nerde nesta hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 nesta defteri kapandı demedim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bobo geldiğinde de 1 gol atabilmişti yalnızca. ama kendisi muhtemelen seneye 8-10 milyona transfer olacak başka bir kulübe hiç istemesem de gitmesini. carlton cole denilen adamı hiç tanımıyorum gerçekten. ne bir maçını gördüm, ne de nasıl bir oyuncu olduğunu. o yüzden bobo gibi yorum yapmayacağım. izleyelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mumu oyuncu için yorum yapan yok, sadece haber kaynağı insanda şüphe uyandırıyor. sana laf söyleyen yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 yok nocom kendimi savunmadım. black'e söyledim ben bobo örneğini. iyi olabilir yani. bir de haberin kaynağı fotomaç olabilir ne var bunda tamam haberlerinin yüzde 90 ı yalan da böyle bir yalanla uğraşılmaz. carlton cole yerine santa cruz için sallamaya devam etseler daha çok satarlardı. kastırmamak lazım fazla yani o açıdan. ki zaten bu forumlarda en çok bağrınan benim fotomaç'tan fanatik'ten alıntı yapmayın artık adrianolar ronaldolar için diye. salak gibi mi görünüyorum bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 2-3 gun once fenerın cassaonu ıcın yıllık kiralama bedeli olarak 4 kusur mılyon euro vereceğini yazıodu. saçmalığın danişkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 mumu kartalhaber de fotomaçtan almış haberi? Bobo da çok şanslı olduğumuza inanıyorum.Beşiktaş ın futbolcu deneme lüksü yok şu an dönemde.Garanti topçu lazım beşiktaş'a. Sonra Demirören çıkıp fener carlos u getiriyor bilmemkaç bin forma satıyor.Bizim taraftarlarımızda forma alsın" demesin. Kim napsın carlton cole formasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 alıcam forma arkasınada birşey yazdırmıcam önemli olan beşiktaşımıza destek. Gerçi evde yeni formalar dururken hala nouma forması ile gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 biz beşiktaşımızı aldığı kupalar, yaptıgı transferler için sevmedik .) beşiktaşı hayatımız olarak benimsediğimiz için sevdik .))) siyah-beyaz ölüm-yaşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 adamın performansından belli zaten çok başarılı akjsdaklsj dklasjlads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kartal yuvasında bi satılan standart forma vardır ki ben her sezon 2 tane alırım birde yıldız getirip yıldız oyuncunun satılan formaları vardır. Nouma geldiğinde hem isimsiz forma hemde nouma forması almış sonra bide 100.yıl forması 7 forma almıştım o dönem. Şimdi standart 2 tane alıyorum. Getirsinler bi tane yıldız 3 tane alırım. Carlton Cole alıcam 2 hafta sonra tırt olucak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 her sezon 2 dediğine göre 4-5 sene önce cocuk olduguna gre tahminin 13 forma falan var sende black. koyda resimlerini görelim xdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 valla fotomaç haberi demekten vazgeçin herşeye okudugum butun gazetelerde de yazıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 13 formadan çok daha fazlası var 94ten beri tüm formalar vardır herhalde hiç çeteresini tutmadım.Çok var millete hediye verdiğim "lan beşiktaşlı ol sana bu formayı veriyim" diye verdiğim forma çok var. Bilmiyorum hangileri nerdedir.Sadece 2 tane 100.yıl forması asılı odamda diğerleri hep dolaplarda orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar