Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 arkadaşım bankamatik başvurusu yapmıştı, wow oynamak için. ilk başta başvururken görevliye sormuştuk internette kullanabilir miyiz diye adam olur dedi. kart bugün elimize geçti paramızı yatırdık karta, wow hesabını açmaya çalıştık olmadı. bankaya telefon açtık, müşteri hizmetlerinde bi adam çeşitli yolları denetti yine olmadı. neyse kapatıp tekrar aradık bu sefer bi kadın çıktı o kartı internette kullanamazsınız dedi (rezalet :/), halbuki başvuruyu yaparken formda internet kullanımı adlı yeri işaretledik. şimdi sorularım şunlar; - bankamatik kartı internette kullanılır mı? - kullanılmazsa - 2 haftamızı yiyen o görevliyi naapalım? - kullanılmazsa - telefonda takla attıran ama bankamatik kartının internette kullanılmadıgını bilmeyen o erkek müşteri temsilcisini naaplım? - kullanılmazsa - forma ne diye internet kullanımı diye kutucuk koyarsın sen oraya(soruya gel) - kullanılınırsa - kullanılmaz diyen bağyan müşteri temsilcisini naapalım? - ne yapar eder de wow hesabımızı tekrar açtırırız? - sanal kart diye bi olay varmış, bizim işimize yarar mı? [spo] dilbilgisinden anlamam hataları yüzüme vurmayın[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Normal alışverişlerde eğer hesabında para varsa kredi kartı gibi kullanabiliyon bankamatik kartını ama internet için de geçerli olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bankamatik kartın buyuk ihtimalle Maestro yada Visa Electron dur(kartın sag altında yazan şey).bazı siteler bu 2 kart türünü desteklemiyor. Visa yada Mastercard istiyo. o yuzden olabilir. sanal kart konusunu bilmiyorum ama bildigim kadarıyla kredi kartı uzerinden yapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kart visa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 akbank bankamatik kartimi kullanamiyorum ben wow u öderken.bankamatik kartlari kullanilmiyo diye biliyorum ben. bende o sanal kart olayini merak ediyorum, onceden bi hesabin olmali mi o karti cikarttirmak icin yoksa kredi karti basvurusu yapar gibi cikiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kullanılmıyo diye biliyorum, ancak banka o hesaba sanal kart hizmeti veriyosa o sanal kartı kullanaiblirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hangı banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yok bankamatik kartı olmaz, internet kullanımı dedikleri sanırım internet bankacılığı olayı : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 işbankası, hmm bi araştırayım sanalkart olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sanal card yapıkredi de var... [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 23:42 tarihinde, Frigg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bankakartı oldğu için nette kullanılmaz. sanal kartlar da kredi kartlarının ek özelliğidir. yani bankaya gidip "snala kart başvurusu yapcam ben ama kredi kartım yok" demek olmaz. önce kredi kartı olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ginaly araştırdığım kadarıyla yanlışın var. Arkadaşım araştırmalarım sonucunda gidip garantiden normal bi hesap açtırıyorsun.İnternet bankacılığı olayıyla internetten giriyorsun hesabına oradan sanal kart açtırmak istedini seçiosun o hesaba para aktarıyorsun orradan işlemlerini yapıyorsun bu iş için ayrıca kredi kartı çıkarmana gerek yok.Bu sanal kart normal kredi kartı gibi ama sanal ve limiti 0 kontor gibi yüklüyosun paranı ihtiyacın kadar harcıyorsun. Ben böle biliyorum varsa yanlışım düzeltin tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bankamatik kartları pos makinesinin bulunduğu yerlerde tek çekim yapabileceğiniz, atmlerden paranızı çekebileceğiniz kartlardır. çoğunluğu(hatta hepsi) visa electron'dur. sadece ve sadece elektronik işlemlerde geçerlidir. internet üzerinden alışveriş yapabilmek için master card veya visa verified(bazı sitelerde verified aranmıyor, ama verified olması daha güvenli) kartınızın olması gerekmektedir. sanal kart uygulamasını anlatmış yukardaki arkadaş. en güvenli ve rahat şekilde garantinin bonus kartını kullanarak yapabilirsiniz netten alışverişinizi. gerisi zırt pırt orda burda eksiklikler barındırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Benim içinde wow hayal sanalkart içinde vadeli hesabınızın olması gerekiyormuş ki yok hadi gideyim 30 ytl koyayım olayıda yok her ay bankaya gitmeden evde dalgası yapıldı bile sanırım 500 + gibi bişi lazım ha? yoksa benimi yediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben hiç öle şeyler duymadım paticikteki forumları bi araştırırp okusanıza en azından ordan bile çıkıyo baya şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 (bkz:Kredi kartımı kabul etmiyo ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 oncelikle sanal kart garanti bankasina ait.basvurabilmek icin vadesiz hesap sahibi olmaniz gerekiyor.sanal kart bilinen kredi kartlariyla hemen hemen ayni tek farki kartta ne kadar varsa max o kdr kullanabilmeniz.asla borclanmiyorsunuz.wow accountum icin kullaniorum pek bi sorun cikarmadi herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar