ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bu sorunu daha önce yaşayan pek çok insan oldu; ben defalarca yaşayıp nasıl çözeceğini unutan birisiyim, hem çözeyim, hem de arşiv olarak kalsın diye buraya sorayım dedim. Opera'da biliyorsunuz, arada alt taraftaki (standart olarak yani) durum çubuğu kaybolabiliyor. Bunu görünüm menüsünden tekrar açsak da gelmeyebiliyor onayladığımızda falan. Bu sorun nasıl çözülebilir, bu işkenceden nasıl kurtulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 firefox kullan, kesin çözüm.. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 firefox opera karşılaştırması, karşılıklı atışmalar falan bolca oldu, burada gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 haklısın da yapan yapıyordu paso.. (bir taş attım pencreye tıhh dedi) ben de o yüzden yaptım gıcıklığına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 firefox ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 o sorun bazen firefox da da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 yoo 2 yıldır kullanıyorum hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 araçlar > görünüm > araç çubukları > ilerleme çubuğu: altta. aynı yerden durum çubuğundaki tiki kaldır ve tekrar ekle, düzelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 altta çıkıyor çubuk ama tam istediğim gibi değil. Zaten çıkan çubukta duruma dair bir şey yok, ayrıca sadece linke tıkladığımda çıkıyor, normalde çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sen bi mail at operaya, senin istediğin gibi bi çubuk yapsınlar o zaman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 aynı yerdeyken durum çubuğu tikini kaldırıp açarsan alttaki özellikler aktiflecektir. oradan "sadece gerek olduğunda göster" tikini kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 gene olmadı=) standart durum çubuğundan bahsediyoruz oper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 simdi evde degilim ondan yazamiyorum önümde opera olsa yazicam. yarin eve dönüyorum çok basit ama çok arada kalmis bi ayar vardi :) az bekle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kurcaladım biraz ve çözdüm efem. türkçe kullanıyorum, ona göre anlatacağım. araçlar - görünüm - düğmeler - durum buraya geldikten sonra "durum alanı" yazan simgeyi alıp durum çubuğunun olduğu yere sürüklüyoruz. onaylıyoruz ve çıkıyoruz. sorun çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sorun çözüldüğüne göre firefox ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar