Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözyaşı


tellos

Öne çıkan mesajlar

Başlık kadar içerikte sade ve amatör öylesine yazılmış. Günlük için biraz uzun olduğu için buraya yazdığım bi yazı sadece.




Siz hiç sürekli sizle yaşayan bi ''misafir '' tanıdınızmı? Aslında hepimiz tanıyoruz o kadar içimizde o kadar bizle birlikteki bazen varlığını unutturup aniden çıkageldiğnde şaşırırz. Aslında o hep gözlerimizde hissetiğimiz nem kadarda masum deil, dünyanın en büyük acısı belkide. Bi hocam bana'' gözyaşı en büyük haktır'' demişti o günden beri ağlamayı sadece gözümden süzülen damlacıklardan daha fazla anlamı olduğunu anladım. İnsanlar neden şaşırırlar biri ağladında dönüp bakarlar anlamam, o kdar doğal ve o kadar sıradanki ama biz hep görmezden gelip sanki bize çok uzakmış gibi bakarız işte bu yüzden bizimle yaşayan bi misafire bi türlü alışamayız. Ağlamak neden gülmek kadar sıradan deil anlam veremiyorum aslında ikisi birbirine o kadar yakınki tek bi sözcükle ikisinden birini yapabilirsin , o derece yakınlardaki teknoloji bile sanki bilerek şu an yazdığım zımbırtının üstüne yanyana koymuş bunları gülmek için 9 a aglamak için 8 e basmanız yeterli aralarında 1 cm bile yok. Ama orda bile 9a gülmek var 9>8 orda bile gülmek daha agır basıyo.Gülmek bilmem kaçyüz kas çalıştırıken aglamak 3-5 kas çalıştırıo, gülmek için stand_up lara milyonlar verirken ağlamak için böyle bi toplu seans düzenlenmiyo. Arada sırada 1 film ağlatıyo diye ''ağlamak için para mı verilir'' diyenler çıkıyo.Şarkıarda bile gülmek önde hep güldüren şarkılara klipler çekiliyo ,daha çok ilgi çekiyo tabi ağlayan bi gözü yaşlı erkek görmek yerine dans eden çıplak bi kadın görmek. Hep kaçıyoruz gözyaşından sanki hiç bizle değilmiş gibi yaşamaya devam edelim. Gözyaşı o kadar kutsalki insanın en mutlu olduğu anlarda bile gözünden süzülür oysa gözyaşı hüznün simgesi değilmiyidi? En başarılı anımızda, doğumumuzda mutluluk gözyaşları. Mutluluk bile gözyaşı ile dost.

Sonsuz bi arkadaş gözyaşı bizim için, ne kadar bırakmak istesekte peşimizi asla bırakmayan şeytan görünümlü melek. 1.5 porsiyon iskendernden sonra bi sigara tüttürüp maden suyu içmek gibi rahatlatan bi kurtarıcı aynı zamanda. Ne güzel demiş Mashar Alonson ''gözyaşlarmızı bitti mi sandın'' diye. Bizle kalakasın ey sadık dost yüzünü ne kadar az gösterirsen o kadar mutlu olacağımız kilitli odadaki misafir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gözyaşı en büyük haktır,gerçekten de çok gzel söylemiş hocan.

insanlar çeşit çeşit bilirsin talatcım,onlar için dikkat etmek lazım,güçlü olabilmen lazım,tek ağlamak,kendiyle konuşmak psikolojik problemlere itmez bence insanı,herkesle paylaşmak iter,onun hatasını çoğumuz çekmiştir belki bilmiyorum.

bazen haklıyı bile haksız konumuna itiyorlarsa bir şekilde,değerli her şeyimizi gözyaşlarımız dahil dikkatli kullanıcaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...