Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okan bayülgen ve ego patlamaları: bu beni ilgilendirmiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geffen adama kultursuz demissinde biraz arastirsanda ne kadar kulturu olup olmadigini ogrensen

adamin tarzini sevmeyebilirsinde adamdaki kultur azbuz degil bilmeden atip tutmayalim
Mesaj tarihi:
said:
dip not: sevgili arkadaşım. boğaziçi üniversitesi öss gibi bir sınav sistemi sonucu aldığın puan ile girebildiğin bir okul iken, mimar sinan devlet konservatuarı, her yıl yalnızca 8-10 kişi arasında değişen bir rakamda öğrenciyi, deveye hendek atlatmaktan daha zor bir yetenek sınavı ile almakta ve bu 8-10 kişiyi de gerçekten aşırı yetenek sahibiyse kabul etmektedir.

ps: Mimar Sinanlıyım ablamda Boğaziçinde okuyor.
ama iki ünininde eğitimi farklı olduğundan ortada karşılaştıracak pek birşey göremiyorum. sorry ama çok boş sallamışsın.
Mesaj tarihi:
okan okan akıllı ol. o kadın akp li yani bizim cemaatten yani allaha yakın. yani sen kafirsin. yani bizim parti allahın partisi. biz ampüle tapıyoruz. her kim ki ampüle laf ede hemen kellesi kesile. birleşin ampüle tapanlar birleşin. allah kitap tayyip.
Mesaj tarihi:
said:
ps: Mimar Sinanlıyım ablamda Boğaziçinde okuyor.
ama iki ünininde eğitimi farklı olduğundan ortada karşılaştıracak pek birşey göremiyorum. sorry ama çok boş sallamışsın.

neyi boş sallamışım? mimar sinanlısın demek. hangi bölümdesin peki? tiyatro mu okuyorsun? mimar sinan güzel sanatlar fakültesinde misin?

eğitimin aynı olma şansı zaten yok zira boğaziçi tiyatro bölümünde eğitim vermiyor. gerçekten bir çoğunuz okuduğunuzdan anlam çıkarmak konusunda problem yaşıyorsunuz.

durun ben söylemek istediğim şeyi açayım, siz de rahat edin ben de.

birisi çıkıp seray sever boğaziçi mezunu demiş. ben de dedim ki boğaziçine bütün sene ders çalışıp öss'ye hazırlanarak ve lisede başarılı iseniz girebilirsiniz. fakat tiyatro bölümünü ya da güzel sanatlar dalındaki herhangi bir bölümü okuyabilmeniz için yetenek sınavlarına girmeniz gerekir. yeteneğin yoksa okulda da okuyamazsın. yani inek gibi ders çalışıp bir okula girmeye benzemiyor pek( şimdi buradan bütün boğaziçililer inektir, salaktır anlamları çıkarmayın. genelleme falan yapmıyorum, bu şekilde de kazanılabiliyor( ki hatta yalnızca o şekilde kazanılabiliyor) demek istedim)

gerçekten ablan ya da sen beni zerre kadar ilgilendirmiyorsunuz şu anda. yukarıdaki mesajında da ezilmiş bir ego'nun tatmin çabası var tamamiyle. kimsenin umurunda değil mimar sinanlı ya da boğaziçili olup olmadığın( ileride seçeceğin meslek dalında sana iş verecek olanlar hariç )

saygılarımı sunuyorum boş sallamayan adam.
Mesaj tarihi:
@Mumu:
Mimar Sinan yetenek ister doğrudur, torpilin bile olsa yetenekli olmalısın yetenek sınavlarını kazanmak için.

Ama genelleme yapma, özellerin yetenek sınavlarında çok dümen dönüyor, hem de çok feci.
Mesaj tarihi:
özeller ayrı, mimar sinan ve istanbul devlet konservatuarı'nda da dönüyor eşşek gibi torpil.

özel okulların yetenek bölümleri komik geliyor bana çoğu zaman zaten. gerçi para sayesinde en iyi hocalara sahipler artık özellikle yeditepe falan.
Mesaj tarihi:
Kadın tartışmayı bilmiyordu adamın sürekli sözünü kesdiyordu. Car car konuşuyordu. Okan da haliyle sinirlendi. Sonra da saçma bir noktanın üstüne fazla düşünce okan dayanamadı hıncını çıkardı. Ama fazla abarttı.

Yine de suçlayamam kadın yanımda olsa kovardım programımdan..
Mesaj tarihi:
Verdiğin örneğin yanlış olduğunu,
boğaziçi tiyatro klübünde msgsü konservatuarlarından hatta hatta okan bayulgenden bile daha yetenekli adamlar olduğunu,
okulun bu konuda sadece etiket olduğunu biliyorsundur umarım mumu.
Mesaj tarihi:
mumu hatalısın orda hakkaten,
adam beğenmiyorum okan'ı ve kültürsüz buluyorum demiş.
sen "en kaliteli programları yapıyor" gibi bireysel bir düşünceni adama empoze etmeye çalışmışsın.
ben de sevdiğimi söyleyemem okan'ı, şaklabanlıkla meşhur ve popüler olan bir herif, ki çok saygısız, hem konuklarına hem telefon edenlere aşırı saygısızlık yapıyor. bu nedenledir ki erkekleri telefona bağlatmıyor, küfrederler diye, programını arayacak kızları kolay sindirmek kolay gelio çünkü gözüne.
ama yine de başarılılığını devam ettirebildiği için demek ki birşeyler var diyeceğim, evet belki iyi bir şovmen, ama türk insanını biliyoruz hepimiz. benim bile üniversite mezunu aklı başında ve kültürlü diye değerlendirebileceğim kuzenim bile hala "ay okan çok şirin" modunda seviyo adamı. gg bb.
Mesaj tarihi:
said:
geffen haksızlık ediyorsun gerçekten. birincisi benim kalite anlayışıma laf söylemek sana düşmez ¹bunu geçiyorum direkt olarak.

ikincisi okan bayülgen şu ülkedeki en yetenekli oyunculardan² birisidir. doğru ama, senin gibilere genco'nun castını izlettirmek lazım mehmet ali erbil falan da var. onların yanında okan bayülgen bok yemiş bok².

¹mumu daha kendi içinde tutarsızlıklar gösterip, kaliteni ortaya koyuyorsun. sağolsun gerçekten saygı duyduğum kimi insanlar zaten belirtmişler bunu sana. genco'nun nasıl bir şey olduğu hakkında bir fikrim yoktu vizyona baktığımda daha ilk sayfasında senin yorumunu gördüm. emin ol memdali veya genco gibi şeylerle sen benden kat kat fazlasıyla ilgilisin.
tekrar ediyorum oyunculuğu ve program anlayışı çok rezil biri benim için. bana youtube'a upload edip bir iki örnek yolla istersen, seni derinden vuran oyunculuk örnekleri. çünkü adamın oyunculuğu denince aklıma hemşo'dan ağır roman'dan , komiser shakespeare'den veya kendi programından tayyarrrr diye bağıran moron tiplemeleri geliyor, hepsi de üç para etmez oyunculuklar benim için.
ha seslendirmesine gelince hakkaten birşeyler katıyor ve gayet iyi bana göre. tiyatroya gelince bilmiyorum hiç izlemedim yorum yapmak istemiyorum, demek oluyor ki hiç bir zaman da yorum yapamam.
²ayrıca oyunculuk tartışmasına gelince küçümsediğin m. ali erbil, okan bayülgen gibi bir adamdan daha aşağılara koyduğun mehmet ali erbil öğrenciyken oynadığı küheylan adlı oyunla hocalarının ağzını açık bırakmış, o güne dek sadece c. gökçer'in aldığı başarı puanıyla okuldan mezun edilmiştir. şimdi yaptığı işler adamın kalitesini gösteriyor tabi ama domateslerin kötülernin en iyisini tercih etmek gerekirse, senin deyiminle yine de okan bayülgen mehmet erbil'in oyunculuğunun yanında bok yemiş bok.

[ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 12:23 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
artık yetti yahu bu adamın saçma sapan "bir halttan çakmıyorum ama olsun, her konuda mutlaka bilgili görünmeliyim" tavırları. eyvallah izliyoruz sürekli komik de. skeçleri için dahi izlenir programları falan feşmekan. ama izlerken de kendisinden iğrendiriyor birçok zaman. gitar çalmayı bilmiyor ama çalıyormuş gibi yapıyor, serdar ortaç, hande yener vs vs ye "süpersin şarkıların süper" deyip rocker geçiniyor, fransızca dan (kanaatimce) adam gibi çakmıyor ama her fırsatta fransızca bilgisini öne sürüyor

nasıl bi halttan cakamıyor? adamın yaptıgı programları önyargısız izleseniz ne kadar akıllı biri oldugunu anlarsınız. yavşak olabilir, bi tarafı kalkık olabilir belki ama hem çok bilgili hem de çok zekidir. hande yener ve serdar ortaç bence de güzel müzik yapıyolar ama ben de rockcıyım ne var yani bunda? sacmalamışsın. fransızcası konusunda da hiçbir bilgin yok bak şimdi de sen bok atmaya calısıyosun kendince bahaneler üretmişsin. galatasaray lisesi mezunudur kendisi sanırım bu fransızcasının durumu için yeterli olur.

benim burda okan bayulgen fanı gibi bir konuma dustugumu sanmayın ama haksızlık da etmeyin. programı izlemedim ama anlattıklarına göre kadın da denyoluk etmemiş değil. sırf okan bayulgeni sinir edebilmek için kendisini tanımadıgını söylemesi falan pek hoş.

tartışma fazla uzamış uzamaması gerekirdi böyle bir programda. okan bayulgen kendi programlarında asla baskasının otorite olmasına izin vermez, konuklarına da saygılıdır. o çok güldüren skeçleri, eğer konuklara bir sataşma varsa başladıgı dakika kesebilmektedir.
Mesaj tarihi:
Okan Bayülgen Galatasaray lisesine girdiği ilk sene okul derecesi yapıp sonraki sene sınıfta kalan,eğitim hayatının çoğu böyle dalgalanmalarla geçen bir adam.
Hatırladığım kadarıyla son sınıfta kaydını başka okula aldırtıyordu.
Ayrıca belli süre Fransa'da hukuk okuyup kararsız kalıp ekonomiye geçen aynı şekilde onu da bitirmeden İstanbul'da tiyatro okuyup üstüne sosyal bilimler yüksek lisansı yapan bir adamın çok kültürsüz olması da beklenmemeli gibi.
Mesaj tarihi:
said:
abicim hande yener serdar ortaç güzel müzik yapıyor ama bende rockçıyım diyosan

fazla söze gerek yok

işte senin sanat anlayışın bu kadar kıt. malesef müzik zevkin özentilikten ibaret arkadaşım. rockçı olmak için rockçı olanlar popçu olmak için popçu olanlar gibi bişeysin herelde.

diyelim ki sen popçusun. o zaman sana göre pink floyd, rolling stones, deep purple, u2 gibi gruplar kötü müzik yapıyolar, şarkıları çok kötü. bu mudur senin müzik anlayışın?

tarzın olmayabilir, şarkıları sevmeyebilirsin ama adamlar kendi dallarında başarılıysa bişey kötüler diyemezsin.
Mesaj tarihi:
rockçı olmak popçu olmak nedir ya

neyi seviyosan onu dinle.illa buna bir isim koymaya yada bir gruba dahil olmaya gerek yok.

ben clubberım ben technocuyum fln ne gerek var :)

ayrıca televizyon makinesini cok nadir izlememişimdir.
hande yener cıktığında,okan bayülgen öve öve bitirememişti handeyi.güzel güzel hadi bak dalgana falan dediği yk kimseye.

telefonda arayanlardan çok azı akıllı cıkıo.arıyolar ne sorucaklarını bilmeden kitleniolar ''hmm aa mmm şey mmm'' diye.adamda kapattırıo.tek acımasız oldugu nokta

okanbayülgen amcamın oğlu degil.ama ben severek izliyorum
Mesaj tarihi:
mesele o değil

mesele şu ki müzik, sinema resim heykel zevkin ya da komple yaşam tarzın, hayata bakışın sosyal statünle sosyal sınıfınla yakından alakalı.

yani Okan Bayülgen, fransızca konuşurum eski solcuyum ben entelim hesabı takılıp sonra serdar ortaç tan zevk alıyorum diyosa dpedüz yalan söylüyodur.

okan bayülgen medyayı eleştiren marjünal zeki fırlama çocuk rolünü oynayan hiç bir özelliği olmayan sıradan biri eleştiriyorum medya arkası zart zurt diyo sonra aynı herifleri programına çaırıp sanki bi boklarımış gibi onlarla takılıyo

espri yapamıyo, programdaki komiklik kısmını o getirdiği elemanlara yaptırıp sonra telle arayan kişileri bozarak hakaret ederek yine bi bok yaptığnıı sanıyo, ön plana çıktığını felan sanıy ama sadece daha da itici oluyor.
Mesaj tarihi:
said:
espri yapamıyo, programdaki komiklik kısmını o getirdiği elemanlara yaptırıp sonra telle arayan kişileri bozarak hakaret ederek yine bi bok yaptığnıı sanıyo, ön plana çıktığını felan sanıy ama sadece daha da itici oluyor
yeni gördüm bunu...

makine ile geldi o amcamlar ama zaga makineden daha çok izleniyor ve seviliyordu misal..
Mesaj tarihi:
abicim bi programın başarısını reytingle ölçeceksek bu ülkede işimiz var

ibo şov mis gibi reyting alıyo
televole hayvan gibi izleniyo
reha muhtar zamanıda reytingleri patlatmadımı

ama hepside başvursalar belediyeye çöpçü olarak bile almayacım herifler

ya hepsini bırak bu ülkenin en çok oyalan partisi iktidar olan partisi:

maliye bakanı: kemal unakıtan
kültür bakanı: atilla koç
başbakan rte

bizim gibi 3.dünya ülkelerinde toplumun ilgisine göre başarı ölçülmez.
  • Yeni Oluştur...