Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bushido hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 - bushido tam anlamiyla calisiyor mu? Evasion'da hata olabilir mi?
2 - 2 hand weap. parry $ansi 1 handed a gore dusuk gibi geldi bana, dogru mudur?
3 - 98 in uzerine cikartabilen var mi? Momentum strike bile getirmiyor artik..
4 - Bokuto yu bs nicin craft edemez?
5 - Perfection gain nicin yalnizca monsterlara honor virtue ile alınıyor ,samurayda pasif olmasi gerekmez mi?
Mesaj tarihi:
tam bılmıyorumda se yeni çıkmıştı. yapamıoduk hiç bişey illa loot beklioduk. se almıştı birisi parayla kurmuştu çatır çatır yapmaya başlamıştı. biz patchlerle se ye yükseltsekte item yapamıoduk. mondain's legency çıktı 1 ay sonra bıraktım ben zaten desteklıyor mu falan hiç bilgim yok
Mesaj tarihi:
said:
Esh, 12 Temmuz 2007, Perşembe - 19:23 tarihinde demis ki:

olabilir, tahta sesi geliyodu zaten, o zaman neden swords kullaniyo ki =P

Doğru. Değiştirelim vurmak için carpentry gereksin. :D
Mesaj tarihi:
2hand parry sansi her zaman daha yuksek 1 hand parry sansina gore.

ama %3 - 4 kadar sanirim.

evasion calismior denediklerim bunlar, 98 olmadi bushido bende o yuzden bilmiyorum gain durumunu 98 den sora :)
Mesaj tarihi:
ewet oyle olmasi lazim..

simdi bushido ps i ciktigina gore ve en son bushido ozelligi i olan momentum attack 70 skill puani istedigine gore , 120 bushido yapmak imkansiz?
Mesaj tarihi:
her vuruşta kumulatif %10 damage bonus ekleniyor maximum %100 olcak sekilde playerlara yapsan haksızlık olur degil mi?
mesela alsam yumiyi 2 vurus beklesem. 3.de double shot açsam 150-180 vururum
bokutoyu carplar yapıyor 3k ya exceptional bokuto da satmaktayım
momentum strike ı 2 adama vurcak sekilde kullanamzsan calısmaz mana bile gitmez ondan tek adama açıp skill bekleme eğer öle yapıyosan zaten bonus damageını göremedik olsa no-dachi ile at katili olucaz
bushido nun whirlwind bonusunu hiç denemedim deneyen varmı?
Mesaj tarihi:
ne haksizligi haci guzel olurdu, roleplaye de uygun, zaten iska gecince bonus gidiyor.. herneyse

99.2 yapabildim , bol bol momentum yapmak gerekiyor.. ilginctir, execute arasira manayi da dolduruyor...

dela anca editle olur o, ya da gemide evasion acarsan bi ihtimal.. ama 98 e kadar geldi evasion makroyla, daha da yapamadi..
Mesaj tarihi:
bu bokuto denen silahı keşke daha önce birileri Cüneyt Arkın'a söyleseymişde şimdi elaleme maskara olmasaymış
Bu filmde adam katana vakişaşi falan anlatmaya çalışıyo. Bi de o bokuto ne ya? tahtadan, çocuk kandırır gibi
  • Yeni Oluştur...