Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Açıkçası ben biraz gaza geldim ve mandolin almak istiyorum. Daha önceden 4 senelik bir gitar ve elektro gitar deneyimim var. Akustik gitar yerine mandolin almayı düşünüyorum çünkü sesine aşığım. Önerebileceğiniz bir marka falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Fiyat sınırını söylersen yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 valla fiyat sınırım aslında çok kısıtlı. yani belki 100lirayı bile geçemeyebilirim ama öbür yandan da kaliteli ses veren bir şey almak istiyorum. ha derseniz tabi daha para biriktir adam gibi al yoksa alma o zaman öyle yapacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 mandolin pahalı bişey değil, 100 liraya güzel bişey alırsın. önce dandik al eskitme, pro olunca iyi bişey alırsın dicemde gitardan zaten çalarsın alır almaz mandolini. http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=10801&productId=musicses120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Peki bunların en iyi markası Rodriguez mi şimdi? Bunu al diyorsanız ( gerge'den yorum alayım bi de ) alacağım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Müzik aletleri konusundaki tavrımı daha once görmüşsündür. Ya iyisini al ya da hiç alma diyorum(ki ben de ilk gitarım için bir yıl para biriktirip bir ESP almıştım, kötü birşey ile başlamak yerine). Bir sürü tipi vardır mandolin'in ama burada ikisinden bahsedeceğim sadece: F-5: Genelde Amerikan halk müziği için kullanılır. Semi-hollow gitarlarda olduğu gibi gövdesinin yan taraflarında delikler vardır. Önermem. F-4: Bunlar gövdesinde delikler klasik gitarınki gibi ortadadır. A-5: Avrupa'da kullanılır, İrlanda halk müziğinde ağırlıklı olarak. Beethoven bunun için bir sonat bile yazmıştır - Yani klasik müzikde de bu kullanılır. Bunlar da yandan delikli. Bunu öneriyorum. A-4: Bunlar ortadan deliklileri. A-5 tipi mandolinler benim daha çok hoşuma gidiyor ama karar senin tabii. Mandolin stiline karar verdikten sonra markaya geçelim. Fiyat önemli diyorsun, önerebileceğin en ucuz mondolinler Kentucky'nin KM-200 ve üst modelleri. Ama eğer F serisinden istersen Epiphone ya da Dean almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yalnız bu dediklerinin hiçbirini bulamadım Türkiye'de satan yerlerde : ( Hatta yabancı sitelerde bile çok az yerde var ne yazık ki. Bekleyip yurt dışına çıkınca mı alayım yoksa başka bir çözüm var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Dean bulamazsım sanırım ama Tünel'de Epiphone görmüştüm ben, Kentucky'yi de bulursun Tünel'de. Özel istek: Eğer Tünel'e mandolin aramaya gidersen benim için 2007 model Dean'leri ne zaman getireceklerini sorabilir misin bir kaç yere? Bir kaç aylığına İstanbul'dan uzağımda. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 14:27 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ben de istanbulda değilim ne yazık ki ama 7 eylül tool konseri için gittiğimde zamanım olursa bakacağım. Olmazsa bir arkadaşa baktırtmak en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 uodan mı gaza geldin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 adam resmen uo dan gaza gelmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 uodan gaza geldim biraz hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar