semsem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Arkadaşlar Mondain Legacynin oldugu paketle uonun orjinaline girmek istiyorum ama bir turlu olmadı kredi kartı fln hepsi tamamda nasıl alıcam biri resimli anlatabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 fileplanet gibi sitelerden 6 günlük deneme hesapları açarak başlayabilirsin daha sonrasında aylık ücretini ödeyerek devam edersin. sana önerim biraz bekleyip kingdom reborn alıp yeni nesil uo ile başlaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yazıktır.. uo oynıcağına yani KR oynıcana al bir wow üyeliği.. Kur bilgisayarına paşa paşa oyna.. KR den alacağın zevkin kat kat fazlasını alırsın.. Yada KR oynama git diablo2 oyna.. Daha fazla zevk alırsın.. Kr de adam yürürken ayakları kayıyıor çok irenç valla :( berbat ettiler güzelim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 KRde adam yürürken ayakları kaymıyor. O videoda adamın altında ethereal varmış ama daha textureı eklenmediği için adam kayıyor gibi görünüyormuş. Bunun açıklaması burada yapıldı daha önce. Bir de ben eski bir UO oyuncusuyum, yeni wow oyuncusuyum (1 sene olacak nerdeyse) deseler ki WoW mu döver UO mu, UO head shot çeker derim. Diablo ve UOnun dağlar kadar farkı var ayrıca. Bir kere diabloyu tek başına oynarsın maks 5-10 kişi falan oynarsın. PvP yok bir şey yok. Item loot sistmeini benzetiyorsunuz belki ama onun da alakası yok. Gerçi bu saatten sonra UOya orjinal serverde başlamak ne kadar doğru tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 uo bir efsanedir ve efsaneler ölmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 uo daki pvp yi ben daha hiç bir türevinde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 semsem, accountun var mi ? kredi kartini nereden girdigini anlamadim. adim adim daha detayli anlatirsan, sana yardimci olabiliriz. uo:ml upgraded oldugunu soylemissin ama neyi almak istedigin muallakta kalmis. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:48 tarihinde, Anason tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 account aldım şuan hatta kasıyorum charı, ilk önce gold trial aldım sonra kredi kartı istedi gold trial code u girince yazdım ok dedi oyuna girdim ama şuan sadece aos olarak oynayabiliyorum Mondain's Legacydaki hiç birşeyi kullanamıyorum.Girdim onuda almak istedim ancak uogamecodes hata veriyor alamıyorum bir türlü kodu.Bir çözüm var mı ? ayrıca Europa serverındayım nickim Faradrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar