aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 İstanbul Anadolu yakasında bu güç kaynağını kim tamir eder? Büyük ihtimalle yanmış bi sigorta falan gibi basit bi sorunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 o kadar basitse herhangi bi elektronikçi yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Aslında yapar da, atıyorum sigorta 'yı değiştirmek yerine lehimle bağlar direk.Yüksek akım koruması ya da yüksek voltaj koruması var diye üç kat dört kat para veriyoruz markalı güç kaynaklarına, o devreyi direk bağlarsa tamirci bi anlamı kalmaz, ve tehlike arz eder. O açıdan, ehil bi tamirci bilen var mı diyte soruyorum. Teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 O zaman kendin açıyorsun içini sigortaların hepsinden birer tane alıp değiştiriyorsun oluyor bitiyor. 4 vidaya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sonra kondanzatörden carpilip ölüyorsun.. bu tür $eylerin içini bilmeyenler acmasin mümkünse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 öyle şeylerin içini bilmeyenler hiç açmasaydı kimse bilemezdi zaten değil mi? neden çarpılsın adam bilgisayar açıkken mi uğraşacak sigortalarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bizim elektrikci, tuplu tv nin icini actiginda serce parmagi tüpün arka tarafina degince x k volt carpildi, 1 hafta parmagi uyu$uk gezdi.. bu tip icinden elektrik gecen nesnelerin ve ozellikle akim degerleri belirleyen adaptör power supply ups gibi aletleri acanlarin isini iyi bilmesi $art.. bo$una yazmiyolar ustlerine "warning ! electrical hazard" diye.. "kimse acmasaydi, kimse bilemezdi demek" cok talihsiz bir cümle olmu$.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kondansatörler içlerinde elektrik depolayan şeylerdi yanlış hatırlamıyosam.. eğer iki ucuna birden dokanacak olursanız içindeki elektrik size geçer o yüzden demiş elektrik çarpar diye... elektronik işiyle uğraştım ordan biliyorum.. biz denemek için taktığımızda, söküp kısa devre yaptırıyoduk boşalsın diye kandansatör.. dikkatli olmak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yazıcıoğlu'nun en altındaki amcaya yaptırdım 30ytl'ye. Amca 30a yenisni alırsın diye ısrara etti başta ama ben 30milyonluk güç kayanğına güvenip kullanamm dedim, yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 30 ytl ye 1 sene garanti verseydi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 mumu kondansatör açık kapalı makine farketmiyo galiba, fizikte görmüştük değişik bişeydi. belki de değildir ukalalığımı bağışlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar