calimero Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 biraz önce bi arkadaşla msn de konuşuyoduk. kendisi hazırlığı verdi okulda elt nin sınavını verip, ama hem bölüm için hem de hayatta kullanabilmek için ingilizcesini geliştirmek, bunun için de yurtdışında bir dil okuluna gitmek istiyor. sorunu ise yabancı dil okullarının kalan 1.5 ay için tüm dönemin (3 ay civarı) ücretini istemeleri. var mıdır ecnebi memlekette bildiğiniz hızlandırılmış kurs tarzı bir dil kursu bu arkadaşın seviyesine göre ders verip tüm dönem parası istemeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bir ara bakmıştım kardeşim için. yeni zellanda da vardı öyle şeyler diye hatırlıyorum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Tey tey meseğne varmış bir zamanlar. sorum yine dil okuluyla ilgili ama bu defa kardeş dil öğrenmek istiyor. Malta seçenekler arasında, sonra Dublin var, bizim işten tanıdık var dil okulu sahibi orada az biraz da olsa indirim yapacak ve londra'ya göre falan baya baya ucuz. Londra ya da İngiltere'de bir yerler de olabilir ama araştıramadım henüz. Var mı daha önce gideniniz ya da giden tanıdığı olan tavsiye verecek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 istediğin hafta kadar gidebiliyor olman lazım ya ilk defa duydum dönem parası istiyolarmış falan ben 3 haftalığına gitmiştim brighton'a 2010'da mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2016 Yok abi o eski başlık up oldu bir nevi. Ben ülke falan tavsiye istiyorum şu anda Ne kadar gider hangi ülkede ne kadar faydası olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
labourer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Bi tanıdığım 2 ay evvel gitti. Gittiğine gideceğine pişman. Giderken Türk'lerle takılmayacağım demişti. Geçen hafta görüştüm, kesinlikle kaçamıyorum diyor. Bende araştırıyorum, Avustralya'ya bi bakın derim. Vize kolay çıkıyor gibi. 20 saat çalışma izni var vs. calimero said: Tey tey meseğne varmış bir zamanlar. sorum yine dil okuluyla ilgili ama bu defa kardeş dil öğrenmek istiyor. Malta seçenekler arasında, sonra Dublin var, bizim işten tanıdık var dil okulu sahibi orada az biraz da olsa indirim yapacak ve londra'ya göre falan baya baya ucuz. Londra ya da İngiltere'de bir yerler de olabilir ama araştıramadım henüz. Var mı daha önce gideniniz ya da giden tanıdığı olan tavsiye verecek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar