fede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 tobb yazmak isteyen varsa bana öm atabilir. içeriğinde tobb yazılı ömeler otomatik mesaj ayarladım "GELMEEEEEE" diye bir cevap gelecek size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 niye lan miss gibi okul tobb? bizde var, abi tobb kadar olamadık geyikleri yer yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Uludağ elektronikte okuyan, ya da elektronik okuyan herhangi pati var mı. Varsa bilgi verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dokuz eylül de okuyanların görüşlerini alabilir miyim bende varsa burda okuyan :D hukuk fakültesi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dokuz eylül kamu yönetimi var mı? yok yok tekrar girecem ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kamu yönetimi var hemde hukuk fakültesiyle aynı kampüsteler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bölümün olduğunu biliyorum -_- okuyan var mı demek istemiştim :D iyi bari hukukla yanyanaysa kampüsü fena değildir ya edit: zaten her yerde yanyanadır ki çok saçma düşündüm galba neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kampüsü bok gibi diyolar :D hukuk, iibf , yabancı diller fakülteleri varmış kampüste kamu yönetimi istiyosan yaz uludagı abim öve öve bitiremiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 dokuz eylül hukuk sanırım tınaztepe kampüsünde ve harbiden bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yok dokuzçeşmeler kampüsündeymiş hukuk fakültesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 efenim madem böle bi topak var katkım olsun.selcuk uluslararası ilişkiler(konya) efenim eğitim olarak fena değildir normal bir çalışma ile okulu 4 senede bitirebilirsiniz.çok kasarsanız derece yapabilirisiniz.ne de olsa sosyal bilimler kolay denebilir.sayısal dersler de var iktisat,istatistik vb. gelelim sosyal hayata konya iste fazla bişi beklemeyn ama kampüs sehirin dısında olduğu için cok güzel.türkiyenin en büyük mahallesi denebilecek bosna var yaklasık 90k nufusü var deniliyo emn değilim.bosna öğrenci dolu hertaraf öğrenci kaynıo,yazları bile.gelelim hatun potansiyeline harikulade B)- ama takılıcak mekan (içkili) yok denecek kadar az.ama yok ben alkol almam diosanız mekan var yani takılmak için. gelelim postun ana konusuna :D olurda puanınız yüksek gelmez ama mutlaka üni ye gitmek istiyosunuzdur selcuk üni öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Lancelion said: yıldız'da okuyan varsa aranızda, makina,bilgisayar,inşaat müh.lerin kampüsleri,eğitimleri hakkında bilgi verebilir mi ? hepsi davutpaşada mı ? p.s. bir mühendislik fakültesi varsa ortada hepsi aynı yerde olmamalı mı zaten, huh ? Okulda mühendislik fakültesi yok,ana mühendisliklerin hepsinin ayrı fakültesi var.(İnşaat,makina,elektrik fln) Bilgisayarla makina beşiktaşta,inşaat davutpaşada :( Yıldız kampüsü artık okula yetmiyor,lablar modernize edilmek isteniyor yer sıkıntısından yapamıyorlar.Okul artık yavaş yavaş davutpaşaya taşınıcak ama daha makina fakültesinin ihalesi bile çıkmadı. Bilgisayar hakkında çok bi bilgim yok ama pek iyi şeyler duymadım hakkında.Sanırım akademisyen kadrosu geniş değil. İnşaat ve makinaya gelirsek bu ikisi mimarlıkla birlikte yıldızın en kaliteli 3 bölümünü oluşturur.İş ilanlarında genellikle ODTÜ,İTÜ,YTÜ mezunu isterler.Dil,program konusunda kendini geliştirirsen stajlarını da adam gibi yapıp mesleği öğreniyim dersen işsiz kalma stresi yaşamazsın.Eğer arkadaş ben mühendisliği yaparım diosan yaz.Yoksa okul boyunca klüp mlüp takılmazsan bölümdeki öğrenci profili hayal kırıklığı yaratabilir.Bu durum itüde de farklı değil. İnşaat öğrencisi olarak da özel olarak şunu söyleyebilirim.Bölümde çok kaliteli hocalar var,hem piyasaya iş yapan hem akademik olarak.Hidrolik ve geoteknik anabilim dalları da gerçekten baya kaliteli.Hatta geoteknik avrupadaki belli başlı bölümlerden biriyiz dicek kadar kendine güvenio. Genel olarak da mühendislik yazıcak arkadaşlara tavsiyem bölümü okuyanlarla ve mezunlarla yüzyüze konuşmaları,iş ilanlarına bakmaları ve diplomayı alıp çalışmaya başladıklarında çalıştıkları sistem içindeki en küçük bi hatanın bile sorumlusunun kendileri olacağını unutmamaları. Edit:Başka sorusu olan varsa yıldız veya inşaat hakkında cevaplamaya calısırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Birkaç üniversite "Uygulamalı Matematik" diye bölüm gördüm.Bunun olayı nedir bilen var mı ? Ders programlarına baktım biraz daha bilgisayardan ders koymuşlar ama onun dışında pek bi özelliği yok heralde. Varsa extra bilgisi olan bi el atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Bölüm: AB İlişkileri Üniversite: Bilgi Üniversitesi vs Bahçeşehir Üniversitesi Hem bu bölüme özel hem de genel olarak değerlendirdiğinizde bu üniversitelerden hangisi daha iyi olur öğrenci için? Ayrıca bölüm nasıldır? Teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Lancelion said: yıldız'da okuyan varsa aranızda, makina,bilgisayar,inşaat müh.lerin kampüsleri,eğitimleri hakkında bilgi verebilir mi ? hepsi davutpaşada mı ? p.s. bir mühendislik fakültesi varsa ortada hepsi aynı yerde olmamalı mı zaten, huh ? yıldız makinedeyim ben,1.sınıf bitti bu sene. tek bir mühendislik fakültesi yok yıldızda, makine fakültesi, inşaat fakültesi vs. şeklinde ayrılmış durumdalar. inşaat fakültesi davutpaşaya taşındı geçen yıl. elektrik fakültesi de en geç seneye taşınır diyorlar. makine için bir tarih yok henüz ortada. ben mezun olmadan taşınmaz umarım sdf hazırlık atlama sınavını geçemezsen eğer davutpaşaya gidiceksin 1 sene boyunca. ama az biraz biliyorsan bişeyler geçersin, pek zor değildi geçen seneki sınav. makine için konuşcak olursam, ilk sene fiz, mat, kimya gibi dersler için davutpaşaya gidiyosun mecburen. haftanın en az 3 günü davutpaşa. bölüm dersleri ise yıldızda. 2.seneden itibaren ise kampüs taşınmadığı sürece hep yıldızda dersler. yıldız kampüsünü çok seviyorum ben, bazı arkadaşlarım küçük tü kaka bu diye beğenmiyor ama hoşlaşıyorum ben kendisinden. yeri çok iyi. canın sıkıldığında taksime gidebiliyorsun 10-15 dakikada.öğrenci profili çok değişik, ot diye tabir edebileceğimiz sürüyle insan var makinede. ama bölüm kalabalık olduğundan kafa dengi birilerini elbet buluyorsun. kulüp ortamları fena olmuyor vs. davutpaşa kampüsünü hiç sevmiyorum ben açıkçası. zaten ilk 1-2 ay hevesli gittiğim dönem dışında gitmedim davutpaşadaki derslere. tabi evim kadıköyde olduğundan ulaşımım çok zor oluyodu, sevmeme nedenlerimin en büyüğü de o. çok geniş bir alana sahip davutpaşa kampüsü, üzerinde çalışılıyor da, potansiyeli var. ama yeri kötü, bana hitap etmiyor sdfs eğitim hakkında ise şu an için pek bir yorum yapamıycam, özellikle 2.dönem açık öğretim okuyomuşum gibi davrandığım için :P ama bölüm derslerime gittim 2 dönemde de, makine için oldukça önemli olan teknik resmi adam gibi öğrendiğime inanıyorum. hocaları oldukça kaliteli yıldız makinenin, zaten yamulmuyorsam eğer en çok prof olan bölümüydü yıldızın. mezun olunca iş olanakları da iyi diyorlar, ara sıra öylesine baktığım iş ilanlarında odtü itü ytü mezunu aranıyor vs diyor. makine düşünüyorsan ve itü olmuyorsa eğer tavsiye ederim yıldızı, memnunum şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yurt ortamı falan nasıl ytü nün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 oper said: Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik bölümü : sakın gelmeyn geleceğinizi karartmayın. ekşi sözlükte falan yorumları okudum. bu bölümle ilgili açıklayıcı ufak bir yazı yazabilecek olan var mı acaba? Ekşi sözlükte birkaç yıl önce yapılan yorumlarda bilgisayarla ilgili seçmeli dersler az diyor ama bugun karıştırdım dersleri, giriş seviyesinde bilgisayarla ilgili birçok ders yazıyor. Tabi bu az mı çok mu anlayamıyorum. Bunları açıklayabilecek, anlatabilecek birini bulursam sevineceğim valla. O dersler az mı, niye az? Bu bölümde niye okunmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 DeadSkinMask said: dokuz eylül hukuk sanırım tınaztepe kampüsünde ve harbiden bok gibi. tam olarak tınaztepe midir nedir adını bilmiyorum ama öss giriş kağıdım gelmemişti ordan almaya gitmiştim. Karşıyakada oturuyorum ve kampüsü orda olan bi ünive gidiceğime celal yazar manisaya daha çabuk giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 _Mikael_ said: yurt ortamı falan nasıl ytü nün ytü'nun yurtları hakkında bilgi plspls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Adnan Mendereste okuyan var mı??Aydın merkezde özellikle heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Lancelion said: _Mikael_ said: yurt ortamı falan nasıl ytü nün ytü'nun yurtları hakkında bilgi plspls. maslaktaydı sanırım yurt, bi de odalar 4 kişilikti yamulmuyosam başka bişey bilmiyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 *Eskişehir osmangazi 'deki eğitim dili,ingilizce mi türkçe mi ? Bilen biri el atsın. *Kocaelinde Çap yapma şartlarını bilen varsa hele bi ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 frantic@ osmangazide elektrik-elektronik bilgisayar makine ve madene zorunlu hazırlık var (1-2 bölümde daha var). diğer mühendisliklerde isteğe bağlı hazırlık ve isteğe bağlı derslerin %30unu inglizce alma durumu var. bilgisayar ve elektronik tamamen ingilizce eğitim görüyor makineye bu sene geldi onlarda tamamen ingilizce görüyor mu emin değilim. eğer zorunlu olmayan hazırlık okursan bazı dersleri ing alma hakkın var. bizde mesela baba derslerde var o durum organic chem physco chem general chem gibi. osmangazi hakkında merak ettiğin bi durum olursa bana pm atabilirsin. mühendislik harici bir bölüm için sırf eskişehir diye osmangaziyi tercih etme hayatın kaymasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kontrol mühendisliği hakkında bilgisi olan ? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Odtü İstatistik Hacettepe kimya müh. bu bölümlerde okumuş biri var mı acaba veya doğrudan bilgi sahibi? Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar