Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ÖSS'ciler için] Okul ve Bölüm Tanıtım Topiği

Prawler

Öne çıkan mesajlar

ODTÜ istatistikten arkadaşlarım vardı, rahat bir bölüm, öyle çok fazla çalışmana gerek olmadan iyi ortalama tutturabiliyorsun. Hatta benim bir arkadaş hem bölüm birincisi gidip hem üzerine Bilgisayar Müh. yandalı yaptı ki öyle deli gibi çalışan falan bir adam da değildi sporunu yapar eğlencesini yapar kız arkadaşıyla gezerdi falan rahat rahat.

Bölüm olarak küçük bir yer, hani kendi içinde sınıfı bile yok 1 tane var, ona da ancak mastırda giriyosun (zaten kimya bölümünden kopma binası) genelde fizik ya da kimya bölümlerinde derslerini alırlar. Az sayıda oldukları için dönemi birbirini tanır komple, sıkıdır araları.
Sosyal ağlarda paylaş

Hm, teşekkürler. Ekşi sözlükten, internetten falan da yorumlara baktım; hocalar hakkında falan pek hoş şeyler söylenmiyor aslında onlar hakkında bilgi almak istiyorum. Puanım yetiyor ama yazıp yazmayacağıma emin değilim. Hacettepe kimya müh. yazacağım sanırım ve %99 da oraya gideceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tercih dönemi bitmeden başlığı yukarılara çekelim.

Lancelion said:

kontrol mühendisliği hakkında bilgisi olan ?

teşekkürler.

Rukh said:

Odtü İstatistik
Hacettepe kimya müh.

bu bölümlerde okumuş biri var mı acaba veya doğrudan bilgi sahibi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dartanian said:

Adnan Mendereste okuyan var mı??Aydın merkezde özellikle heyy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...