Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Aşağıdaki resimde çizili olan bölgelerdeki yazıları Türkçe yapmam lazım. Nasıl olur? Bulamadım =/ (Flash Template bunlar, içinde bir dolu şey ile geliyor, mesela bunların PSD dosyalarını da buldum ancak birşey yapamadım) [spo][/spo] [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:36 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 templateler tam olarak nasıl geliyor bilmiyorum ama normal şartlarda libraryde bulunması lazım. ctrl+L ile açıp bulabilirsin. yok o da olmazsa yeni layer oluşturup tam o yazıların üsten yeniden tweenli yazılşar oluştrabilirsin. ama tabi bu yol çok gereksiz olur(: neyse önce bi libraryyi dene bence
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 onlar bence text değil, resimdir. üzerlerine yeni element açıldıkça çift tıkla. sonra da text toolunu seçip değiştirmeye çalış.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Resim galiba onlar ama nasıl editleneceğini bulamadım =/
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 resimlerse psd dosyalarını photoshop ile açıp metinlerini değiştirmeye çalışacaksın. tabi orada da metin olarak saklıysa.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 arka plan renginde her bir link için ayrı buton hazırla flashta resmin üstüne bırak, sonra normal link ver veya o resmi photoshopta aç, yazıların tüünü güzelce sil flashta normal yazı koy
Öne çıkan mesajlar