Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Ya yakında telefon alıcam ma karar veremedim en çok begendigim model u600 aslıdna onu istiyorum ama f300 ya da d900 de olabilir telefonlardan iyi anlayan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirmiyim. u600 zaten görünüş olarak çok iyi kullandım geri kalan özellikleride iyi f300 ün telefon tarafı resimlerde çok igrenç görünüyor ama yakından hiç görmedim belki daha iyidir. d900 ünde eski modellerinden biraz kullanmışlıgım var ama artık u600 felan gördükten sonra dizaynını o kadar begenemiyorum gerçi. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:40 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Sana tek tavsiyem samsung e900, u600 ve d900i modellerini kullanan birisi olarak samsung alma derim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 nokia n80 telefonumu hiç sorunsuz mutlu ve huzurlu kullanırken içine bol miktarda deniz suyu ve kum girmesi sonucu bozuldu. ilginçtirki 3 gün çalıştı bu kazadan sonra. akabinde de tuşları bozuldu. servise verdim bekliyorum gelsin anneme vericem.. süper bir telefon herkese tavsiye ederim. 8800 sirocco aldım bu sırada, görüntüsü harika, gerisi hikaye verilen paraya sadece belki biraz karizma ve biraz kendini tatmin için katlanılabilir, ama şekilden çok özellik arıyorum diyorsanız N80, yok arkadaş estetik herşeyin önünde gelir diyorsanız 8800 sirocco'yu kesinlikle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 d900i aldim yeni memnunum. öncesinde d500 kulanıodum ondan daha memnundum. d900i nin nesi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bende de 8800 var ilk cikan modeli (sirocco olmayan). Sakin almayin o parayi verdigime pismanim, zira pili 20 saat belki dayaniyor. Pil gostergesi tam iken birini ariyorum batarya bos diyip aniden kendini kapatiyor kahrolasi. Her aksam sarj ediyorum abartisiz. Rezil bir telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 siroccoyla n80 arasındaki fiyat farkı nedir peki?Siroccoda Carl Zeiss kamera var die duydum bide sadece siyah modeli mi var sirocconun? Edit:Ekleme [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:08 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Sony al mutlu ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 w810i aldım gayet mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 n73 üm var şar-goz un içine girdi navigasyon tuşumudur nedir ortadaki hareket şesi kırıldı falan ama hala canavar gibi çalışıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 n80 yalan, e65 en guzeli. 3 gun once aldm cok memnunum, wireless fln super p990da o kdr memnum diildm. kapak fln da n80e gore dha saglam n80in kapak her an dagılcak gbi gelio (babamda var) dha basit bi goruntusu var ayrıca. u600 de cok ince, hani bi de parlak geldi o bna ekranında parmak izi kalır onun be surekli silmek gerekir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 @Afterdeep Bende de ondan var da pil sorunu hiç yaşamadım. Tamam 2. güne çıkmıyor telefon ama ne kadar çok konuşursam konuşayım 1 günde bitmedi pili. Ayrıca yanında yedek pil veriyolar. Küçük bişey zaten cüzdanımda taşıyorum. Syn 8800 siroccoda carl zeiss olmaması lazım vga kamera var diye biliyorum onda da. Çünkü normal 8800 da vga var ve normal mercek kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Siroccolarda 2mp yokmudu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 http://www.teknosepet.com/dosyalar/sayfaoner.asp?dsy_id=40949 görünüş çok kıyak ama verilen paraya değmez. ben 8 gün önce d900i aldım dubai'den getirdi abim daha doğrusu ama önceden nokia kullananlar için sesi çok ama çok az geliyo.hem çalıp hem titremiyo. ama kamerasına gelince gercekten güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 w810i 410 milyon fln olmuş . Yerinde olsam direk onu alirim bende w800 var hiç bir sorun yaşamadım ama beyaz turuncu rengi offside dı biraz w810i muhtesem ama rengide kendide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 w810i m var sonuna kadar her özelliğinden memnunum. bence git 1110 lar var ucuz 80 ytl al bir adet kalan paranı daha iyi bir şeye yatır. telefon o kadarda gerekli birşey değil bence şimdi olsa almazdım w810i yi.memnun olmadığımdan değil ama bu telefon 4 4 lük bence siyahh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Bugün gittim baktım Bimekse N73 500küsur Euro 8800 Sirocco Gümüş 1083 Euro N95 950 Euro N73 Daha cebe yatkın gibi geldi sonucta laptop alır gibi cep telefonu almanın manası yok.Çok pahalılar ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 w810i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bak bende lg kg200 diye bişi aldım 200ytl'ye. foto makinası,vidyo çekim mp3 player, harici bellek gibi şeylerin hepsi var ama bluetoothtur gpstir dokunmatik ekran,flash vs gibin şeyler yok haliyle içinde telefonla ne yapıyorsun ki zaten konuşuon msj çekion bide 40yılda bi foto çekion anı ölümsüzleştirelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 N70 hem Sybian hem java programları ile uyumlu kamerasa yeterli(2.0 megapixel) goruntu teknolojisi harika ve cep telefonunu birçok program ile donatabiliyorsun. Üstelik N70 music edition'ın kapağını alırsan (siyah olur kendileri) harika bir görüntü tek kelimeyle olağnüstü bir şıklık.Fiyatının 576 ytl olması lazım teknosa da böyleydi galiba ama 676 da olabilir hatırlayamıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 . [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:07 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aması yok git n70 al en kötü n serisinden al tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar