Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon alıcam ama.

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Ya yakında telefon alıcam ma karar veremedim en çok begendigim model u600 aslıdna onu istiyorum ama f300 ya da d900 de olabilir telefonlardan iyi anlayan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirmiyim.

u600 zaten görünüş olarak çok iyi kullandım geri kalan özellikleride iyi

f300 ün telefon tarafı resimlerde çok igrenç görünüyor ama yakından hiç görmedim belki daha iyidir.

d900 ünde eski modellerinden biraz kullanmışlıgım var ama artık u600 felan gördükten sonra dizaynını o kadar begenemiyorum gerçi.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:40 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
nokia n80 telefonumu hiç sorunsuz mutlu ve huzurlu kullanırken içine bol miktarda deniz suyu ve kum girmesi sonucu bozuldu.

ilginçtirki 3 gün çalıştı bu kazadan sonra.
akabinde de tuşları bozuldu.
servise verdim bekliyorum gelsin anneme vericem..

süper bir telefon herkese tavsiye ederim.

8800 sirocco aldım bu sırada, görüntüsü harika, gerisi hikaye verilen paraya sadece belki biraz karizma ve biraz kendini tatmin için katlanılabilir, ama şekilden çok özellik arıyorum diyorsanız N80, yok arkadaş estetik herşeyin önünde gelir diyorsanız 8800 sirocco'yu kesinlikle öneriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

n80 yalan, e65 en guzeli. 3 gun once aldm cok memnunum, wireless fln super p990da o kdr memnum diildm. kapak fln da n80e gore dha saglam n80in kapak her an dagılcak gbi gelio (babamda var) dha basit bi goruntusu var ayrıca.

u600 de cok ince, hani bi de parlak geldi o bna ekranında parmak izi kalır onun be surekli silmek gerekir =)
Sosyal ağlarda paylaş

@Afterdeep
Bende de ondan var da pil sorunu hiç yaşamadım. Tamam 2. güne çıkmıyor telefon ama ne kadar çok konuşursam konuşayım 1 günde bitmedi pili. Ayrıca yanında yedek pil veriyolar. Küçük bişey zaten cüzdanımda taşıyorum.
Syn
8800 siroccoda carl zeiss olmaması lazım vga kamera var diye biliyorum onda da. Çünkü normal 8800 da vga var ve normal mercek kullanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bak bende lg kg200 diye bişi aldım 200ytl'ye.
foto makinası,vidyo çekim mp3 player, harici bellek gibi şeylerin hepsi var
ama bluetoothtur gpstir dokunmatik ekran,flash vs gibin şeyler yok haliyle içinde
telefonla ne yapıyorsun ki zaten konuşuon msj çekion bide 40yılda bi foto çekion anı ölümsüzleştirelim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

N70 hem Sybian hem java programları ile uyumlu kamerasa yeterli(2.0 megapixel) goruntu teknolojisi harika ve cep telefonunu birçok program ile donatabiliyorsun.

Üstelik N70 music edition'ın kapağını alırsan (siyah olur kendileri) harika bir görüntü tek kelimeyle olağnüstü bir şıklık.Fiyatının 576 ytl olması lazım teknosa da böyleydi galiba ama 676 da olabilir hatırlayamıyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...